UZME BROJ I NEJAVI SE?

sanja011

Primećen član
Poruka
541
Devojke, budite iskrene, interesuje me vaše mišljenje,shvatanje istog...
Da li vam se događalo da decko u klubu uzme vas broj telefona na njegovu inicijativu,
kaze da će zvati da se vidite,cujete... I nedesi se ništa, on nikada ne nazove..Lepo ste
pričali sve vreme u klubu, zezali se i bilo je bas prijatno..

Interesuje me dali se vama to nekada dogodilo i sta ste tada mislile, kakav ste
zaključak izvukle iz toga(i dali ste uopste) i zasto se to dogadja???

nisam ja doshla da zavedem red...
vec samo da podsetim na neshto shto treba znati...
gledajte na mene kao na dobru vilu...

d075.gif

Shto se tiche teme...Ako sam ti uzeo broj znachi 1) Svidjash mi se
2)Uzeo sam broj za druga :D
Dakle ako sam uzzeo a nisam ti se javio znachi da sam il bio pijan pa izgubio broj,ili bio pijan pa se ujutru nisam setjao koji tje mi taj broj uopshte :D

Ma nema osobe kojoj se to nije desilo. Moj savet ti je da iskuliras i zaboravis na tu pricu. Ako ti se ipak javi posle recimo nedelju dana, to znaci da ne zeli da ima sa tobom nista ozbiljo, vec samo prosiruje kolikciju. ako ti to odhovara go ahead, ali ja ti to ne bih preporucila, ima ih stvarno normanlnih. Ali opet, ne treba sve generalizarti. Ukratko, ako ti se javi , radi kako se trenutno osecas, ali ne ocekuj previse.

sanja011:
Da li vam se događalo da decko u klubu uzme vas broj telefona na njegovu inicijativu,
kaze da će zvati da se vidite,cujete... I nedesi se ništa, on nikada ne nazove..Lepo ste

A tebi tako pridje "neki" decko u klubu, lepo se ispricate i zezate i ti mu das br :?
A sto ti nisi uzela njegov??

sanja011:
Devojke, budite iskrene................. da decko u klubu uzme vas broj telefona na njegovu inicijativu.................. I nedesi se ništa, on nikada ne nazove..
jeste veruj mi
ali ja sam lepo prisla ponovo njemu i lepo ga pitala [potrudila sam se da se sretnemo veruj mi]

bio je zapanjen
ali nije znao zasto nije zvao

tako je to ...................uzmu i onda su mirni ........................;) [decija posla]

sanja011:

znas vecina ljdi, posebno momaka su kompleksasi...i njima treba nesto tako da im popravi samopouzdanje, da misle da su "cool", meni je jednostavno zao takvih ljdi jer ako imas vise od 15 godina i tako se ponasas to je "MALO" nezrelo..........ne ocekuj previse i neces se razocarati, jer zivot je predstava a neki od nas jako dobri glumci...

Back