GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.839
Zato sto on pod Balkanom podrazumeva samo Srbiju i one ostale puvanjke izvan EU.Obajsniti debilku da su i Grčka i Rumunija,zvanično balkanske zemlje. Zašto su svi iz okoline Bugojna toliko glupavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto on pod Balkanom podrazumeva samo Srbiju i one ostale puvanjke izvan EU.Obajsniti debilku da su i Grčka i Rumunija,zvanično balkanske zemlje. Zašto su svi iz okoline Bugojna toliko glupavi?
Čuo sam do sada gomilu klinaca koji pod Balkanom podrazumevaju bivše SFRJ države.Ni ne znaju da je Balkan poluostrvo,već misle da je to zajednički naziv za bivše gugoslovene.Ali to su klinci...a ovo predsednik državeZato sto on pod Balkanom podrazumeva samo Srbiju i one ostale puvanjke izvan EU.
Odavno je stvorena takva svest, a klinci se uglavnom vode logikom ''kud svi Turci, tu i mali Mujo''.Čuo sam do sada gomilu klinaca koji pod Balkanom podrazumevaju bivše SFRJ države
Neko moje društvo sa Zapada je mislilo da je Balkan neka nedefinisana odrednica koja nema veze s balkanskim poluostrvom.Čuo sam do sada gomilu klinaca koji pod Balkanom podrazumevaju bivše SFRJ države.Ni ne znaju da je Balkan poluostrvo,već misle da je to zajednički naziv za bivše gugoslovene.Ali to su klinci...a ovo predsednik države
Uzasi promuskuitata.Neko moje društvo sa Zapada je mislilo da je Balkan neka nedefinisana odrednica koja nema veze s balkanskim poluostrvom.
Na primer: "Vidiš onog Slovaka tamo... deluje mi baš Balkan."
Dakle smatrali su da je to pridev
Ja kad prelazim granicu izmedju Hrvatske i Srbije uopce nemam osjecaj da idem iz jedne drzave u drugu.Zato sto on pod Balkanom podrazumeva samo Srbiju i one ostale puvanjke izvan EU.
Možda podzemne vodeObajsniti debilku da su i Grčka i Rumunija,zvanično balkanske zemlje. Zašto su svi iz okoline Bugojna toliko glupavi?
Ovo je baš izjava za one teške teletabise. Svako normalan zna da nema ništa od toga.UŽIVO Vučić: Mi i Albanci bićemo najbrojnije nacije
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je poseta nemačkog ministra Hajka Masa potvrda značaja odnosa sa Nemačkom. Srbija želi mir, ne rat.
Sastanak u Predsedništvu Srbije sa nemačkim ministrom spoljnih poslova počeo je u devet sati, a nakon toga Vučić i Mas se obraćaju medijima.
Vučić je rekao da je sa Masom razgovarao o svim važnim temama i o onome što za nas nije uvek jednostavna tema. "O KiM, situaciji u reginu. Nemačka je priznala nezavisno Kosovo, mi nismo, Nemačka podržava dijalog u okvoru EU. I Srbija to podržava", rekao je Vučić.
"Spremni smo za nastavak dijaloga i pristupićemu konstruktivno. Srbija želi kompromisno rešenje. Ne želimo da odbijamo dolazak do kompromisa i rešenja, smatramo da nije rešenje zamrznuti konflikt. Potrebno nam je da sa Albancima gradimo mir u narednih 100 godina", rekao je predsednik Srbije.
"Mi i Albanci bićemo najveće nasije na Balkanu u narednih 100 godina", dodao je on i ponovio da je suština srpske politike mir.
Takođe, dodao je da će Srbija insistirati na ispunjavanju potpisanih obaveza, kao i da je spremna da razgovara. " Rekli smo da nećemo razgovarati o ratu, već o saradnji i miru. Snažna i ekonomski jaka i uspešna Srbija, to je naš cilj", istakao je predsednik Srbije.
Rekao je da je sa nemačkim ministrom razgovarao i o EU integracijama, a tom prilikom s eposebno zahvalio Masu zbog podrške koju Nemačka, na čelu s kancelarkom Angelom Merkel, pruža Srbiji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=23&nav_category=11&nav_id=1847305
Konacno i vase vreme je doslo
@jevropa @Jugoslav Čvarak @27E @darda @Александр Григорьевич @dragan10