Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Педофилија и `педеризам` су најраспрострањенији у Католичкој Цркви.
Невероватне приче слушам од Словака Католика,овде у НС....и то је нешто што краси Католичку Цркву кроз историју.
Izračunaj kolki je to procenat sveštenstva u odnosu na ukupan broj.......Katolička crkva je mnogo veća od pravoslavne.......Naravno to su slučajevi za psihijatra i policiju tu nema politike....... 8-)
Ma, da evo predlažem da se sruši pobednik.......I ovako je po vama ''pravovernima'' nemoralan i odma se podigne spomenik ''prepodobnom'' Artemiju.......Ma još bolji predlog......Toranj na Avali- zaboravite .......Artemijeland 8-) .....
Ma, da evo predlažem da se sruši pobednik.......I ovako je po vama ''pravovernima'' nemoralan i odma se podigne spomenik ''prepodobnom'' Artemiju.......Ma još bolji predlog......Toranj na Avali- zaboravite .......Artemijeland 8-) .....
Педофилија и `педеризам` су најраспрострањенији у Католичкој Цркви.
Невероватне приче слушам од Словака Католика,овде у НС....и то је нешто што краси Католичку Цркву кроз историју.
Tacno Joe u pravu si nego ja sam naivno mislio da smo mi ostali postedjeni tih devijantnih pojava dok se nisu pojavili Pahomije i Ilarion ,al ne lezi vraze...
Tacno Joe u pravu si nego ja sam naivno mislio da smo mi ostali postedjeni tih devijantnih pojava dok se nisu pojavili Pahomije i Ilarion ,al ne lezi vraze...
Interesantno.
Neko sluša radio pa nas obasipa šta je uspeo da zapamti, kad je zakrčalo i kada su bile reklame.
Ljudski život se sastoji iz niza aktivnosti, manje ili više aktuelnih za javnost, pa bih ja na vreme ovo da zatvorim...