UŽIVO "NEĆE SRBIN DA MU NEKO RUŠI DRŽAVU" Vučić: Pokret otpora obojenoj revoluciji je sve jači

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

anajade

Elita
Poruka
21.944
Ovaj skup je važan da nam ne bi rušili državu. Navešću vam 10 razloga zašto im nije uspela obojena revolucija u svojoj knjizi, a krovni razlog je... Razumeće i žene i muškarci. Mi volimo da budemo džangrizavi, uvek nam nešto smeta. Kad neko kritikuje, to se lako prima. Međutim, kad Srbi vide da im neko ruši državu, neverovatno, preko noći ljudi razumeju i svim srcem počinju da brane Srbiju. Država mu je kriva za sve, ali kad mu rušiš državu, to ne da.
https://informer.rs/politika/vesti/1007887/aleksandar-vucic-intervju-pink

Caci drzavotvorni narod IQ 300 haha
A necaci ne razumeju sta je drzava sta je poredak sta su institucije.Necaci talibani haha

we-are-laughing-will-ferrell.gif

Razumeće i žene i muškarci. Mi volimo da budemo džangrizavi, uvek nam nešto smeta. Kad neko kritikuje, to se lako prima. Međutim, kad Srbi vide da im neko ruši državu, neverovatno, preko noći ljudi razumeju i svim srcem počinju da brane Srbiju. Država mu je kriva za sve, ali kad mu rušiš državu, to ne da.

:hahaha1:

Ok, ovo mu je ultra cringe i glupavo, cak i za visoke srpske standarde glupavosti.

Sakupice se radnici Komunlca i gradskog Zelenila da brane drzavu od studenata. :hahaha1:

Ima svi kopaci na grobnim mestima iz Srbije da se sakupe, nece moci sahrane po Srbiji da budu 3 dana :think:

Ovaj skup je važan da nam ne bi rušili državu. Navešću vam 10 razloga zašto im nije uspela obojena revolucija u svojoj knjizi, a krovni razlog je... Razumeće i žene i muškarci. Mi volimo da budemo džangrizavi, uvek nam nešto smeta. Kad neko kritikuje, to se lako prima. Međutim, kad Srbi vide da im neko ruši državu, neverovatno, preko noći ljudi razumeju i svim srcem počinju da brane Srbiju. Država mu je kriva za sve, ali kad mu rušiš državu, to ne da.

A necaci ne razumeju sta je drzava sta je poredak sta su institucije.Necaci talibani haha
Blago tebi, lepo je ziveti sa takvim mozgom
Da ti ne objasnjavam, bice uzalud

Apsolutno je u pravu.
Konačno su Srbi videli da im ovaj veleizdajnik ruši državu.
Neće još dugo.

Ljudi dođite na vučićev oproštajni koncert. Ispratimo ga dostojanstveno sa vlasti u zabelu.

O pokretu:

"Ponosan sam na tu inicijativu i na veliki odziv građana. Mora da se prihvata drugačije mišljenje, a ne da nam se dogodi Niš".

"Pokret mora da unese racio na nivo politike. Najveće promene je doneo SNS. Naravno, u svakom žitu ima kukolja. Sad je vreme za novi vid organizovanja. Samo se iz Niša petoro prijavilo a nisu bili članovi nijedne stranke. Neverovatan je odziv ljudi koji nisu bili u strankama. Lako je skupiti nezadovoljne ljude, teško je nama skupiti 1000, 2000 ljudi. Posebno se obraćam ženama, jer su stub našeg društva. Molim ih da stvar postave na racionalan nivo. Majke su se izborile da nam se deca vrate u škole. Pustite tih 10 odsto koji su hteli da glume Robespijere".

"U nedelju će ljudi dobiti glasačke listiće, biće 7-8 predloga za naziv, a moći će da dopišu i svoje ideje, pa ćemo sve staviti na debatu, a sve će biti poznato 28. juna na Vidovdan".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back