DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
jel kad vite da on(a) uživa to bude dodatni stimulans za vas, il vam svejedno...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel kad vite da on(a) uživa to bude dodatni stimulans za vas, il vam svejedno...?
Prijatelju, to mi je veoma, veoma vazno, inace mi nista nije tolko interesantno kad ona druga strana nije jako zadovoljena.jel kad vite da on(a) uživa to bude dodatni stimulans za vas, il vam svejedno...?
Prijatelju, to mi je veoma, veoma vazno, inace mi nista nije tolko interesantno kad ona druga strana nije jako zadovoljena.
ma taman posla...vidim...
zbogom...![]()
pa uspeo si...
može lock...
pa ne, nije dodatni stimulans... ali nije mi ni svejedno, ja volim kad ženska ne uživa, posebno mi se sviđa ako deluje nezainteresovano odnosno da to radi samo da mi učini
nekako kad i ona uživa osećam da nisam u centru pažnje ja i moje potrebe pa zato