UZGOJ PUZEVA

• Začetnik teme Začetnik teme Kesten
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
goodday:
jagodica:
e ja tebe uvek kapiram
da....chudno...
a i ti si bolesna??.....tuzno :(
mozda nas puzevi isleche....ali ta terapija sporo daje rezultate :? ....kapirash "sporo daje rezultate" :lol: :lol: ...
a da...kapirash :wink:

pa nisam.. kako I ja, pa ti si dobro samo si tuzhan i ja cu te utesiti dok budemo brali puzheve..ne ljutim se vise hahaha...sporo, kapiram sada

jagodica:
goodday:
jagodica:
e ja tebe uvek kapiram
da....chudno...
a i ti si bolesna??.....tuzno :(
mozda nas puzevi isleche....ali ta terapija sporo daje rezultate :? ....kapirash "sporo daje rezultate" :lol: :lol: ...
a da...kapirash :wink:

pa nisam.. kako I ja, pa ti si dobro samo si tuzhan i ja cu te utesiti dok budemo brali puzheve..ne ljutim se vise hahaha...sporo, kapiram sada
pa sporo :?
istripovala si se na puzeve....bash si ushla u to jeeeeeeeee.....
e....ja bas brzo mogu da berem....samo se ponekad sav izbodem....kada se zavlache kojekuda...mjkmnjhv :evil:

Znam cenu ove godine na svetskom trzistu je oko 7eur.Kod nas ih placaju na zivo 3,3eur a perkulirani su 5eur.Od ove godine se preradjuju i u Padinskoj skeli.Ima toga jos sto znam ali me mrzi trenutno da kucam.Sto se tice farme nije tako sto pise na papiru ima dosta zebancija oko uzgoja.Imam farmu na pet minuta od kuce i bio sam niz puta kod tih ljudi koji rade to.Od 120 farmi koje su pocele sa radom marta 2003g samo pet ili set imaju puzeve za prodaju i to neku minimalnu kolicinu ,vise od pola su i nestale (nebrigom samih vlasnika posto su i sami mislili da tu nema posala i da puzevi mugu sami).Sta drugo da ti kazem i sam mislim da pocnem taj posao ali kinta je problem.Ako nemas nista od svog alata i pomocnog pribora cena sa 5000e raste na nekih 6000e.Ako te jos nesto zanima javi se na softi102001yahoo.com pomocicu ti koliko mogu a znam dosta toga zanimljivog.Pozdrav

Prvo nevidim zazsto su oni prevara kad znam tri cetiri farme koje su preko njih registrovane,a nisu zapalili ljude za kintu ispostovali su svoje.Drugo svako od nas bih da se obogati za noc epa nemoze mora da se radi i strpljivo ceka ulozeni trud.Na papiru je sve drukse nego u praksi (nemam sta da ih branim )ali stvarno neznam sta su to uradili pa ti se ne svidjaju.Budi siguran da i Biofarma nije bolja prosle godine su ispalili jednog coveka za maticno jato a dalje neznam sta je bilo.Gde si pisao na isq nisam dobio poruku .Pozdrav

Back