K
Kesten
Gost
Zna li neko koliko kosta kg. puzeva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kesten:Zna li neko koliko kosta kg. puzeva?
???:pa znam, nacula sam ja vec da ima nekih kombinacija sa tim puzevima, pa me bas zanima kako i sta... jesi oni jestivi ili sta?
???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
Anonymous:???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
pa da, valjda postoji puzevska mafija koja to svercuje ili sta vec radi mafija...naravno veroatno ima i legalnih firmi...ali se puzevi nekontrolisano love
Brzi neki puzevi... :shock:mr. I:Anonymous:???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
pa da, valjda postoji puzevska mafija koja to svercuje ili sta vec radi mafija...naravno veroatno ima i legalnih firmi...ali se puzevi nekontrolisano love
kako se to ide u LOV na puževe :shock: ,zar se oni se sakupljaju![]()
Black_Swan:Brzi neki puzevi... :shock:mr. I:Anonymous:???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
mr. I:Black_Swan:Brzi neki puzevi... :shock:mr. I:Anonymous:???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
to malo ,to brzo ,to ujeda 8)
Black_Swan:mr. I:Black_Swan:Brzi neki puzevi... :shock:mr. I:Anonymous:???:citam ja novine, ali ne zivim trenutno u scg, pa nisam bas najdetaljnije obavestena o kakvom se tacno biznisu radi...jesu tu puzevi za izvoz?
to malo ,to brzo ,to ujeda 8)
yup...Beware of the snails!!! 8)
ali blatte prenose zarazu....cccccccjagodica:e mogao bi neko i bubashvabe da razmatra...lako se mnoze, hranljive, ima ih na svakom cosku...![]()
goodday:samo kada ti se prikrade sa ledja
sekretarice....mozda bi i one vrishtale
jagodica:goodday:samo kada ti se prikrade sa ledja
ko ako mi se prikrade, puzh
ili ako me shef casti kad sam vredna..i pokloni mi puzha u akvarijumu
goodday:jagodica:goodday:samo kada ti se prikrade sa ledja
ko ako mi se prikrade, puzh
ili ako me shef casti kad sam vredna..i pokloni mi puzha u akvarijumu![]()
.....plivaceg puza
shtekaraone trkace chuva za sebe