Uzemljenje ljudskog tela - poboljšanje spavanja

па зато што те током дана разноразна електрична зрачења пуне и мењају ти електрично поље.
а пошто све ћелије реагују на струју и електрицитет онда једноставно тело оде у к.

уземљивањем тело се барем електрично врати у баланс.
твој другар ће спавати мало боље, али на крају крајева мораће да отклони узроке зрачења (тј предајнике...) ако хоће да буде добро.
уземљење мислим да је пола решења.

ја сам прешао да спавам у фарадејев кавез и то трослони, за сада. и ефекат је неописиво добар.
неко ко има проблема са спавањем рекао би да је фарадејев кавез друга добра ствар после топле воде :)

мислим да ће људи полако доћи до истог питања као и ја:
а ко је то инсталирао толики број микроталасних предајника у наше окружење?!

а после када сконтате ко је то инсталирао. велике фирме а локални извођачи били су државе. запитаћете се:
а зашто?
зато што је циљ свих тих предајника (мобини, вајфај, паметни уређаји..) исти као и циљ ове зезанције са измишљеним проблемом вируса!

čitao sam dosta da uzemljivanjem ljudskog tela tokom spavanja dovodi do niza poboljšanja, smanjuje stres, povećava odmornost, poboljšava kvalitet spavanja.. i još dosta toga. Interesuje me da li je to neko probao od vas, vaša iskustva?
ps. uzemljavanje tela ne znači povezivanje žicom na uzemljenje električne instalacije, već "povezivanje" sa žicom koja diretno, sama i isključivo vodi do zemlje. Dakle slično kao uzemljene el instalacije..
Boxe, jel' se i dalje dobro uzemljavaš pre spavanja?

да, фарадејев кавез у коме спавам је уземљен.
пробао сам и да не уземљујем ф.кавез - квалитет спавања је нешто лошији...(слабије се сећам снова..)
...
заправо ја сам и ушао у целу материју када сам имао великих проблема са телом које је, благо речено, било избачено из нормалности сталним присуством компјутера и телефона.. и онда сам прочитао негде као "уземљи се", ја то пробао и одмах сам видео ефекат на боље.
после сам имао проблема са спавањем био сам уземљен поласата пре спавања (да извуче то што се током дана накупило - тј позитивно наелектрисање од електронике) - и то је давало ефекат побољшања спавања али не сасвим. сасвим сам "оправио" спавање тек када сам се затворио у "метлану кутију" - што ми је упалило сијалицу на глави - па јбт. зрачење...

нисам ти још рекао.. да уземљење што користим је ово од струје (није тако сјајно али...)
али пробао сам на једном месту да направим уземљење мимо струје већ директ у земљу сам убо "жицу",
тада сам имао много боље ефекте "парапсихологије" у земљеним кавезима.

... сада ми је следећи пројекат да дубље у земљи 2-3м направим кавез од дебелог бакра.. кажу да душа тако може да излази из тела много лакше да лети овамо онамо... :)

Back