gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Ovo je pitanje za one koji su pobozni,mada ih je malo.Da li mozete da se uzdrzite i da ne vodite ljubav kada je verski praznik?Mogu i ostali da odgovore.Mada oni i za Bozic to rade,nije im vazno,boli ih uvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,kao veruju u BogaPobozni ne dolaze na ovakve teme jer im to ne dozvoljava Kanon.
Sve je manje tih crkvenih...Pa znas kako? Ako je jedan verujuci, a drugi neverujuci i ovaj neverujuci navaljuje, ja msm da ce Bog to da oprosti, naravno ako je crkveni brak.
Ako nije crkveni vec gradjanski...ihh, onda su u grehu do guse svakako
Pa,kao veruju u Boga![]()
Eto,vidite kako neko moze 42 dana bez sexa a neko ne moze da se strpi jedan danIzdrzao sam jedanput 42 dana
sushiii mmmzavisi od umeca przzenja![]()
I dobre zaprske A?zavisi od umeca przzenja![]()
Eto,vidite kako neko moze 42 dana bez sexa a neko ne moze da se strpi jedan dan![]()
sushiii mmm
I dobre zaprske A?
c,lepo sopere i iscedi limun preko a moze ii marinada maslinovo ulje beli luk i persinel to ne midi![]()
riba je posna
c,lepo sopere i iscedi limun preko a moze ii marinada maslinovo ulje beli luk i persin
Postim uglavnom na ribi ali mi je drazi post sa ribicom.
Vi se sad zaebavate.
A stvarno, sta ako jedan izistinski posti, pridrzava se i postuje, a ovaj drugi to ne razume i trazi svoje ko mutav?
razlaz i za mnogo manjeVi se sad zaebavate.
A stvarno, sta ako jedan izistinski posti, pridrzava se i postuje, a ovaj drugi to ne razume i trazi svoje ko mutav?
Samo zivotinje ne mogu da se uzdrze,znaci da je kao pas.Vi se sad zaebavate.
Pa i vagina moze da smrdiel to ne midi
- - - - - - - - - -
neam pojma , ja ne verujem a ne zaprzzavam u posne dane S
Pa znas kako? Ako je jedan verujuci, a drugi neverujuci i ovaj neverujuci navaljuje, ja msm da ce Bog to da oprosti, naravno ako je crkveni brak.
Ako nije crkveni vec gradjanski...ihh, onda su u grehu do guse svakako