sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?
Sram ili vise joj nije stalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerry imaš neki vocaroo kad stenješMožda im je posle lepše kada prestanu da stenju?
mozda ti samo oguglas?Zasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?
jerry imaš neki vocaroo kad stenješ![]()
e ajse zezamo ovih dana?
nemoj sad tako javnoe ajse zezamo ovih dana?
moja su vrata otvorenanemoj sad tako javno
(vidiš da se piše o kupleraju na forumu )![]()
moja su vrata otvorena
pa da ložimse na outdoors taslačenje itd sl ma terajme u rac mnogo sam nenormalandržiš otvorena vrata za vreme... onog? (ne smem da kažem šta od Meliota)![]()
Gde si sinnke nemate godinamaZasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?
Zasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?
Ovo drugo.Zasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?
Kod mene je obrnuto. Na početku se stidim pa kako vreme prolazi kada secopustim onda se i oglašavamZasto zene na pocetku torbanja s nekim novim tipom najvise stenju pa vremenom to smanjuju?