- Poruka
- 2.785
Postoji li neka seksualna fantazija/čin koji vas privlači, suštinski to možete da sprovedete u delo, ali vas je ipak strah da probate (sa drugom osobom)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Postoji li neka seksualna fantazija/čin koji vas privlači, suštinski to možete da sprovedete u delo, ali vas je ipak strah da probate (sa drugom osobom)?
Mene nije. Takođe ovo su još i lagana pitanjca koja postavljam. Hardcore diskusije neću da pokrećem a imam ih punu torbu...Мене би било срамота да јавно постављам таква питања...
Zavisi od ličnih prefernci, neke osobe o ovome mogu/umeju da pričaju javno, neke će samo da čitaju jer im je zanimljivo, neke o ovome samo sa partnerom/prijateljima, neke se jednostavno plaše da zađu u ovako nešto...То су личне теме о којима се прича само са блиским пријатељима..
Hvala na brizi - imam mali ali izuzetno kvalitetan krug prijatelja oko sebe. Sa njima mogu da pričam i o zaista eksplicitnim temama.P.s. Ако немаш пријатеље, онда гледај да их стекнеш.
Збунило ме је оно "са другом особом"... па сам зато можда звучао грубо и препотентно.. сад ми је тек дошло до мозга да си елиминисао из питања односе са самим собом.Postoji li neka seksualna fantazija/čin koji vas privlači, suštinski to možete da sprovedete u delo, ali vas je ipak strah da probate (sa drugom osobom)?
Postoji li neka seksualna fantazija/čin koji vas privlači, suštinski to možete da sprovedete u delo, ali vas je ipak strah da probate (sa drugom osobom)?
Sandra bulok.
Toliko lijepa da greota je.bati.
u zoo vrtu u kafezu sa lavovimaPostoji li neka seksualna fantazija/čin koji vas privlači, suštinski to možete da sprovedete u delo, ali vas je ipak strah da probate (sa drugom osobom)?
jure te kanibali....pa imam samo tr neke fantazije da se jurim sa kanibalima po brdima, ali možda bolje ipak da ne
jao ovo sam i ja teo dok nisam procitao robizona krusoa kad je bio sa amazonkamapa imam samo tr neke fantazije da se jurim sa kanibalima po brdima, ali možda bolje ipak da ne
"ja sam sladoledjure te kanibali....
uhvate te.....i pitaju...
"hoces da te jedemi ili je*emo???"
sta im kazes?![]()
ako su kanibalke"ja sam sladoled
lizite"
he he heako su kanibalke![]()
jao ovo sam i ja teo