Uzbekistan

Na Krstarici su jako male sanse da iko zna ista,najbolje je da prvo pogledas na wikipediji sve zivo,a onda da pogledas strane forume,turisticke uglavnom,tamo ces vrv naci dosta informacija,sto se tice plata,to tesko da ces naci,ja sam jedva nasao za evropske drzave tipa Nemacka,Francuska itd. ali pokusaj samo trazi salaries in uzbekistan itd. ,oko bezbednosti se ne moras brinuti,jedino ako se desi neki mali protest zbog vlade,ali nista strasno,Kirgistan,Tadzikistan itd imaju daleko vece proteste,mada svi protesti iz tih zemalja zajedno su 0 za one u Grckoj,znaci obicno mirno okupljanje nesto se deru i masu banerima i onda ih nema godinu dana i replay,tako da se ne brines,a imaju i vojne sporazume sa Rusijom,prema tome rata nece nikakvog biti.
edit:Jezik im je valjda vrsta Turkmenskog,Turski je takodje Turkmenski,mada mislim da su dosta drugaciji,ja licno nikada nisam video da govore Uzbekistanski,ali sam zato video da govore Ruski (tacnije samo sam njihovog predsednika video da prica,ali sam procitao na wikipediji pre par meseci da je Ruski bio obavezan za vreme sssr-a ),tako da ti Ruski dodje kao Engleski u Grckoj npr.

Poslednja izmena:

Back