UžasJEZIVE SCENE! Maloletniku polomili lobanju zbog Partizana! Policija traga za 15 navijača Zvezde?

?

• Далеко било

• Ужас

• Те боје се заобиђу?

• Та обележја се заобиђу?

• Неутрално

• Ау

• Шок

• Нека престане

• Свим повређенима брз опоравак

• Чувајте се

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.331
Šta se ovo dešava? Nove horor scene zbog navijačih obeležja...

Grupa huligana napala je maloletnog mladića i nanelа mu teške povrede glave. Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, mladić je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatovali prelom lobanje.

Mediji prenose da maloletnog mladića napalo oko 15 osoba za koje se sumnja da su pristalice Crvene zvezde. Policija je obavila uviđaj na licu mesta i intenzivno traga za napadačima.

Povređeni mladić, je državljanin Bosne i Hercegovine, a navodno je došao u Beograd kako bi prisustvovao utakmici između Partizana i Hibernijana i pružio podršku crno-belima, za koje navija.

Drugi incident

Podatak koji zabrinjava - samo u poslednjih nedelju dana ovo četvrti napad koji je povezan sa navijačkim opredeljenjem. Najgori slučaj dogodio se prošle nedelje u Zemunu.

O.L. (18), navijač Partizana, krvavo je pretučen 3. avgusta u autobusu na liniji 18 u centru Zemuna. Grupa od čak dvadesetak mladića naoružanih palicama i motkama nasrnula je na njega, a O. L. je trenutno životno ugrožen.

Nadamo se da će ovaj haos u navijačkom svetu pod hitno da se završi, jer ovo nikome ne donosi ništa dobro...
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9744941/mladicu-polomili-lobanju-posle-utakmice-partizana

Јесу вас научили да се ништа везано за ово не носи из превентивних горе написаних разлога,да се заобиђу оваква дешавања?
eeee.jpg

Ja se uopste ne cudim.

Ovde je odavno sve nenormalno postalo normalno, a neobavestenost, nezainteresovanost i neznanje - neizmereno (kakve posledice neka aktivnost moze da prouzrokuje). Recimo da kazem: gde je sport tu su navijaci (i kladionicari) - to je ono sto takodje spada u 'sport' koji svi lokalni zdusno podrzavaju. Nasilje i otimacina.

Samo glup covjek moze staviti obiljezje Partizana ili Zvezde i setati se sam po Bg.
Koliko je do siledzija jos je vise do pretucenog momka.Isao sam na sever od 93-97.i nikada nisam imao nijednu neprijatnost.Nisam nosio Zvezdina obiljezja.
|Jaoj , znas za koliko bi bili mirni kao bubice, i sledecih 10 godina ne bi ni pomislili da navijaju i nekog fizicki udare van stadiona...
To je odlican poligon da se sredi drzava...

Jer tajni nema...
Nego je bez veze da se petljaju ljudi koji znaju sta rade kad niko ne zeli Srbiju u kojoj rade oni koji znaju sta rade..

Nego svi bi nesto na mucak..

Moj burazer vodja navijaca zvezde, a komsija vodja navijaca partizana a druze se i sede i pricaju na necijem rodjendanu i ja tu dobar sa obojicom i slusam , tu su i pola jednih pola drugih , svi drugari...
Samo ja neutralac...
Oni se redovno tuku izmedju sebe, bukvalno jedan protiv drugog, ali za razliku od drugih oni se tuku da se ne povrede....ima i takvih tuca, ko ne zna on se zaebe...pa udari stvarno..

Back