užasi drugog pola

vaseron:
DOBRO JUTRO LIVIA....ajd s'amnom..
nemoj ti meni da izostavljash moje j.. znash.... e nema tog meraka kad me neko oslovi sa livajdzha :lol:
a shto? mi se sad kao neobavezno dopadamo po forumu a?
e ne mozhe.... meni se svidja artty... ti si mi tek na trecjem mestu..... i nemoj tu sad da me oslovljavash..... josh cju ispasti laka.....

Dobro jutro, LAKA LIVAJDŽA :lol: :lol: :lol: 'Aj se čupamo za te tvoje ruse kose, Arti je moja srodna duša!

Otkud užasi? Gde ste vi odrasli? U svetu koji je neblagonaklon prema dečjim 'guzama' koje sevaju do treće, pete, osme godine života? I svim pratećim komentarima za odlike pola? :lol: :lol: :lol: Ovo je Srbija, brrre! :lol: :lol: :lol:

'Ajd da je tema - Užasi pred prvu snošku - pa đene-đene...

Tz, tz, tz... :| I šljiva nam je mlogo velika bre, i mlogo brate to zahtevno za negu..!

slushaj ti... nek ti je srodan ko tri brata i prase... no artty pripada meni... imam to negde i napismeno.... end... i nesam seoska... necju se chupam..frizura mi je neshto.... ja cju prvo sve lepo s politiq.... a posle toga ne d'o bog ako predjete na pp.... ima da te odrobijam :D

Eh, bila je jedna Mađarka runjava ko majmunica. Na mindži je imala ispletene ukusne pletenice, siste 6-tica, sva se prelijeva, volela je da se bije (to su joj, bit će, bile predigre), a kad bi se smejala onako znojava tresli su se prozori, od njenih vertova venulo je cveće. Deco draga, 2 metra u njoj, 120 kila, runjave loge, ruke, leđa. Milina jedna. A kreše se ko mečka. Zavija do kraja sela. Odjedared mi je naglo porastao ugled u mestu. Eh, Ilonka moja, gde li si sad!?

Back