Užas!

Gospodo, to vam je kapitalizam...

Nema para - nema doktora...

Jednostavno.

Budute srecni da hitna jos radi.

Cim zazivi privatna praksa - prestace i ona sa radom.

Prvo ce vam pregledati osiguranje, onda tekuci racun, pa tek onda cete uci u hitnu, ako im se ucinite dovoljno solventni.

Ako ne - ici cete u drzavnu bolnicu gde nece biti ni hladne vode.

Eto, to je realna perspektiva koju cete osetiti ubrzo na svojoj kozi, posto se ovde mnogi raduju privatnoj lekarskoj praksi....

de, molim te...objasni mi...posto ja opce ne vidim razliku...:lol:

hahahhaha....ma da...bas su raznovrsne...
silly me...ponekad mi se "ucini" da su sve na isti kalup...
i sa istom porukom...:mrgreen:

poruka jeste uvek ista, budite tolerantni, pomozite bliznjem, razmisljajte svojom glavom, zlo vas nikada nece uciniti srecnim, sve se negde pise.. mislim sasvim obicne poruke, ali na zalost ne dopiru do svakoga.

poruka jeste uvek ista, budite tolerantni, pomozite bliznjem, razmisljajte svojom glavom, zlo vas nikada nece uciniti srecnim, sve se negde pise.. mislim sasvim obicne poruke, ali na zalost ne dopiru do svakoga.
Ако те убију,нећеш се поново родити.Око за око...све остало се може продати.

aham...ako su to te poruke
onda moja prijedjasnja sugestija bas, bas stoji;
posalji ih iz...dubine duse...iz vlastitog dvorista...
pa ce ih svi odlicno razumjeti...tj. izbjeci ces...nesporazume
od kojih ti srce strahuje...:)

Svaka priča ima dve strane. Najgore je to što uskoro ukidaju "lekarske greške". Bilo na tv-u. A ja bih prva tužila doktorku opšte prakse koja na simptome bakterijskog meningitisa daje dijagnozu grip sa terapijom "fervex granule". 4 dana skidam temperaturu od 40 stepeni. Peti dan odlazim u bolnicu. Priča je duga. Da skratim. Nastaje jedna od komplikacija (zbog kašnjenja sa lečenjem) -gnojni proces u kičmi, ležanje godinu dana uz rasteretni mider. Prošla sam pakao. Sam Bog me sačuvao da izbegnem prvo smrt pa zatim invalidska kolica. I gde da tražim pravdu? A koliko sličnih slučajema ima...:rtfm:

Svaka priča ima dve strane. Najgore je to što uskoro ukidaju "lekarske greške". Bilo na tv-u. A ja bih prva tužila doktorku opšte prakse koja na simptome bakterijskog meningitisa daje dijagnozu grip sa terapijom "fervex granule". 4 dana skidam temperaturu od 40 stepeni. Peti dan odlazim u bolnicu. Priča je duga. Da skratim. Nastaje jedna od komplikacija (zbog kašnjenja sa lečenjem) -gnojni proces u kičmi, ležanje godinu dana uz rasteretni mider. Prošla sam pakao. Sam Bog me sačuvao da izbegnem prvo smrt pa zatim invalidska kolica. I gde da tražim pravdu? A koliko sličnih slučajema ima...:rtfm:

Svaka cast Tebi! Na sve ovo pored avatara stoji - zivot je lep! ja neznam dokle ovde moze da se trpi laz? Imam brosuru neku ,doslo u sanducetu " zdravstvena knjizica" .tamo pise da deca imaju besplatno osiguranje u svakom slucaju a ovde ima da se procita svasta suprotno. ne kapiram i te sestre u vremenu kad ljudi ostaju bez posla one se inate kao da im tata ostavio salter. Ma sve otislo u pm.

Jary, život je lep stoji iz sledećeg razloga: dok sam ležala u bolnici 2 ipo meeca (7 dana nema ustajanja iz kreveta, a kasnije samo do wc-a) imala sam mali tv. Jedne nedelje je Ivan Plavšić pevao pesmu "život je lep, kada si tu i kad ti blista u oku sjaj, život je lep kada si tu i kad je oktobar i kad je maj" itd. E pa kad je njemu život lep mora da bude i meni, jer sam opet stala na svoje noge i evo ponovo i radim, pošto sam zaposlena. A osim toga imam dva anđela i želim i da dočekam i unuke i da uživam u svakoj fazi života, jer brzo prođe, a on je ipak samo jedan i "nema ništa izvan njega".:P

Back