UŽAS U TRSTENIKU: Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca (2)

Inače,treba znati da je i Karl Marks bio Jevrejin...Aškenazi...
Društvovna emancipacija Židova jest emancipacija društva od Židovstva.
Tu njegovu izreku podržavam i jasno mi (poreklo i meni delom jevrejsko) da
u savremenom svetu cionizam na koji se i odnosi ova izreka je autodestruktivan i
nije ni u čijem interesu,a i ružan je i anahron kao stav pojedinca.
I sam ne retko pokušavam da utičem da se dosta toga revidira i prilagodi savremenom
shvatanju sveta...

Moracu krivicnu prijavu podneti protiv boga Licno je pobio ili naredio ubijanje vise stotina hiljada ljudi. Sto od njegove ruke, sto od zlocina koji su pociniti pod njegovom komandom. postoje nebrojeni pisani i nepisani dokazi. Takvo cudoviste zasluzuje da bude obeseno

мало касниш са том пријавом. Он је ухићеш, процесуиран, осуђен на смрт и распет на крижу још прије двије тисуће година.

pa fora je da niko nije bio svetac i da tako nesto ne postoji. Kako odjednom iznenada danas ne postoji ni jedno paranormalno cudo. Jel se sada bog sakrio negde . Ni jedno cudo sto se ne moze opisati prirodnim zakonima nije primeceno, A u vreme nemanjica i slicno stalno neko cudo Evo sad ce i pavle da ode u svece, Ko i stepinac, ko majka terezzija,. Jasno sve politcke odluke . Da bi se dala legitimnost njihovim delima

да, кад себе узмеш за мерило, онда закључиш да су сви људи шљам. међутим, нису. јер човек кад говори о било коме или било чему, увек говори искључиво и само о себи.

да, кад себе узмеш за мерило, онда закључиш да су сви људи шљам. међутим, нису. јер човек кад говори о било коме или било чему, увек говори искључиво и само о себи.

Zavisi od čoveka i predmeta diskusije mada najčešće i jeste projekcija.

Kada pokušavam da analiziram neki događaj najčešće se zamislim u ulozi počinioca ukoliko nije u pitanju neko strašno delo poput pedofilije na primer gde to niti mogu niti hoću i tu bih streljala počinioca na licu mesta bez prava na suđenje bez da trepnem.

Back