Ужас у Суботици! Пси напали жену, одгризли јој скалп и уво

To je prosto rečeno laž.U Londonu,a i većini evropskih gradova se ulični psi hvataju,vakcinišu,neki se i kastriraju/sterilišu i dobar deo njih se udomljavaju a određeni broj njih se puštaju nazad na ulicu i gradske,veterinarske službe vode računa o njima jer su važan deo ekosistema.Inače u tim zemljama bolje da ne znaš kolike su kazne za maltertiranje i ubijanje životinja.

У Америци се годишње еутаназира не зна се колико паса. Шта ти мислиш, да сви они могу и треба да нађу власника? Дај бре, буди реалан.

To je prosto rečeno laž.U Londonu,a i većini evropskih gradova se ulični psi hvataju,vakcinišu,neki se i kastriraju/sterilišu i dobar deo njih se udomljavaju a određeni broj njih se puštaju nazad na ulicu i gradske,veterinarske službe vode računa o njima jer su važan deo ekosistema.Inače u tim zemljama bolje da ne znaš kolike su kazne za maltertiranje i ubijanje životinja.
Па једино ако их пре пуштања назад на улицу надлежне службе претворе у људе, јер да поновим, нигде паса луталица нема у цивилизацији, не можеш ниједног да нађеш све са свећом да их тражиш.
Него су будалама попут тебе испрали мозак глупавим причама па млатиш глупости и небулозе овуда.

Znaš,ne vredi da se natežem sa jednim humanoidom za kog je očigledno to sve što pišem špansko selo.Verovatno u tvom malom možgiću ne može da se uključi lampica da su ulični psi na ulici jer su ih ljudi tu pustili i da će nastavljati da ih puštaju i kad se ti psi koji su sad na ulicama svi pozatvaraju u azile.
Па највећи проблем је што се псета коте геенрацијама по људским насељима, тако да, ако их не убијаш и не таманиш константно, доћи ћеш у ситацију о којој ти овде млатиш, да не смеш улицом да прођеш јер се може десити да те унаказе ако си направио погрешан гест.

Пошто тзв држава не чини ништа, појединци су слободни да делују по свом нахођењу. Тачка.
Ено градоначелник Суботице је позвао људе да верују службама и да не раде ништа на своју руку.
Очигледно знају да је људима доста и паса и лудака који нам их намећу.

Poslednja izmena:
Ено градоначелник Суботице је позвао људе да верују службама и да не раде ништа на своју руку.
Очигледно знају да је људима доста и паса и лудака који нам их намећу.

Доста читам коментаре чланака на овакве и сличне теме и могу рећи да се ствари одвијају повољно. Све је више људи којима су се и пси и њихови власници попели на ону ствар.

Доста читам коментаре чланака на овакве и сличне теме и могу рећи да се ствари одвијају повољно. Све је више људи којима су се и пси и њихови власници попели на ону ствар.
Свет се буквално претворио у варошицу уз интернет, информације иду тако брзо да је то незамисливо, не можеш више да лажеш људе као некад.
Ево овај несрећник горе лупета ли лупета, а мени паде на памет како је пре неколико година у Украјини побијено стoтине хиљада паса јер им је UEFA добијање светског првенства условила решавањем питања паса луталица. Не пада на памет господи из цивилизације да било какав догађај организују тамо где влада закон дивљине и где постоји и најмањи ризик да те псето поцепа.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=578957

И шта онда рећи, они неће да ризикују пар дна или недеља да проведу тамо где има паса луталица, а ми и наша деца цео живот живимо по законима дрвљине.
А лудаци нас убеђују да је то нормално.

Свет се буквално претворио у варошицу уз интернет, информације иду тако брзо да је то незамисливо, не можеш више да лажеш људе као некад.
Ево овај несрећник горе лупета ли лупета, а мени паде на памет како је пре неколико година у Украјини побијено стoтине хиљада паса јер им је UEFA добијање светског првенства условила решавањем питања паса луталица. Не пада на памет господи из цивилизације да било какав догађај организују тамо где влада закон дивљине и где постоји и најмањи ризик да те псето поцепа.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=578957

И шта онда рећи, они неће да ризикују пар дна или недеља да проведу тамо где има паса луталица, а ми и наша деца цео живот живимо по законима дрвљине.
А лудаци нас убеђују да је то нормално.

Добар коментар:

Pametno. Psi nemaju nikakvu svrhu u prirodi i ljudska su tvorevina. Kome je zao pasa neka ih uzme kod sebe, ja ne zelim da placam njihovo hranjenje i lecenje nesrecnih ljudi koje su prouzrokovali.
(Vladimir, 1. februar 2012 12:55)
# Link komentara

Psi su mi bili omiljene životnije, sve dok mene i dvoje djece nije napao jedan dok smo isli u šetnju. Sreća pa je vlasnik reagovao brzo. Ali trauma za moju kćerku od 9 god mislim da će ostati vječna. Sada, i kada u prolazu vidimo malog psa koji je vezan za uže, vjerujte da joj nije svejedno. https://www.sadrzaj.net/2021/10/psi-izgrizli-zenu-u-sarajevu.html

Деловао сам, деловао и - успео ! :)

Свечано могу да се похвалим да у мом (београдском) насељу
више нема великих паса.

Многи шетају куце, али ни једна не прелази 10 кила.
Имамо само једног Рота,
а и тај газда ће ваљда укапирати ...
Опиши нам мало то "деловање". Баш нас занима на шта се своди.

Sve yebene kerove treba potrpati u azile, i rasne koji imaju vlasnike i ove što cunjaju po ulici. Koja je njihova uloga, da smrde i zapišavaju trotoar? Da ih zaludne babe slikaju i kače na instagram? Samo one najmanje treba ostaviti vlasnicima, oni su pitomi i bezopasni, a ako neko ima agresivnu kerinu tipa pitbul ili buldog kera oteti i strpati u azil, a vlasniku udariti novčanu kaznu. Doge treba zabunkerisati samo zbog ružnoće i agresivnosti. Sećam se kad sam bio klinac i išao kod porodičnih prijatelja koji su ih držali i dičili se tim misleći valjda da je to dokaz ne znam čega, zamalo nisam poludeo od lajanja. Čim kreneš da pričaš ili igraš igricu udare da laju, oglašavaju se iz svakog ćoška samo što ne iskoče iz zidova. Dakle prvo doge zabunkerisati.

Moja sestra ima malog kera ali i on je nemiran. Najbolji pas kog sam video je pekinezer, on je lajav ali uljudan. Pudlica je isto dobra ali je ružna i rundava.
Ukinuti maloletnicke zatvore i mnogo para za rehabilitaciju lose dece.Bolje ih uspavati.Jer neka deca se jednostavno rode zla.A ker nijedan nije rodjen zao,zao je zahvaljujuci gazdi.

Psi su zveri, i ne možete da očekujete od njih da se ponašaju kao telad. Kada je u pitanju grupa pasa lutalica, psi nekada napadaju bez razloga. Tj radi zabave, iživljavanjem kao što svaki predator radi. Problem je u tome, da smo mi ljudi njih stvorili, sad je red i da ih trpimo, sve se vraća i plaća. Ljudi su neotesani i koriste pse kao igračke u njihovim stanovima. Psi su potekli od divlje životinje. Ali to nije opravdanje za napade. Napadi se dešavaju konstantno, ali problem je država i ljudi. Azili više ni ne rade svoj posao, uhvatila sam ih jednom kako uzimaju psa iz jednog sela, i prenose ga u drugo selo samo da ga se otarase. Ili na jednostavan način - eutanazija.
Ubijanjem pasa se problem neće rešiti. Najefikasnija stvar bi bila da se agresivni psi ne razmnožavaju. Jer neki psi imaju tendenciju da napadaju, a neki ne. Zato bi te agresivne trebalo odstranjivati, i tako ostaviti samo pitome. Ali to je ljudi zver, i ako izgleda pitomo nekada on u sebi idalje drži krv vuka.
Ja volim pse, ali takođe ne opravdavam napade pasa na ljude.
Ali sad je gotovo, tek smo sad uzeli stvar pod kontrolu, pod znacima navoda, ali tako se problem ne rešava. Tek kada krene nešto masovno da se događa onda ljudi reaguju. Po meni, psi su stvorenja koja mogu biti pitoma i verna, ali da se to dobije treba se u to uložiti truda i rada. I onda postavljate pitanje, čime psi služe? A izvinite, čime vi služite ovoj planeti?

Back