Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Užas u Smederevu: Usmrćenog pešaka kolima gazili kao psa
Mogu da razumem da je neko presao preko njega, covek lezi na zemlji, mozda je imao tamnu odecu na sebi, magla, taman put, neosvetljena ulica... Al da niko nije stao nakon sto je presao preko necega, osetio udar i samo nastavio da ide to je ono sto je strasno...
Alo ljudi,niko normalan nema nameru da ubije nekoga ! Ko zna kakve su okolnosti tada bile,ja kad odem van zemlje,osetim da sam se vratio po ocajnim putevima,a sta reci onda za puteve na periferiji. Taj pesak je bio kriv sto je poginuo,nisu vozaci krivi sto pijanci padaju po putu. U Srbiji je postala opasnost voziti se i na biciklu,a kamo li u autu.
Alo ljudi,niko normalan nema nameru da ubije nekoga ! Ko zna kakve su okolnosti tada bile,ja kad odem van zemlje,osetim da sam se vratio po ocajnim putevima,a sta reci onda za puteve na periferiji. Taj pesak je bio kriv sto je poginuo,nisu vozaci krivi sto pijanci padaju po putu. U Srbiji je postala opasnost voziti se i na biciklu,a kamo li u autu.
.Znaci, u odredjenim okolnostima je normalno ostaviti pregazenog coveka na putu, ili ga i sam pregaziti?!?!
Kakve hbne okolnosti?!?!
Strasno ko sve danas ima pravo da sebe naziva covekom...