Užas u Priboju: muškarac nasmrt pretučen - pao na pod i nepomično ležao, nije mu bilo spasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

ERVIN Ć. (1988), preminuo je noćas nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u cetru Priboja pretukao sugrađanin Igor A. (1995), inače pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu.​

УЖАС У ПРИБОЈУ: Мушкарац насмрт претучен - Пао на под и непомично лежао, није му било спаса

Foto: I.M.

Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara.

Od zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži. Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.

Igor A, prema nepotvrđenim informacijama radi kao pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, i tokom vikenda došao je u rodni grad.

https://www.novosti.rs/hronika/zloc...tucen-pao-pod-nepomicno-lezao-nije-bilo-spasa

Vuciceva policija na delu.

OVO JE MUŠKARAC UBIJEN U PRIBOJU: Krvnički ga pretukao sugrađanin, kamere sve snimile​

A. Rovčanin
21. 05. 2023. u 13:42
353626_cv_f.jpg

ERVIN Ć. (1988), preminuo je noćas nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u cetru Priboja pretukao sugrađanin Igor A. (1995), inače pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu.​

ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ УБИЈЕН У ПРИБОЈУ: Крвнички га претукао суграђанин, камере све снимиле

Foto: Društvene mreže

Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara.
Od zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži. Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.
Igor A, prema nepotvrđenim informacijama radi kao pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, i tokom vikenda došao je u rodni grad.

УЖАС У ПРИБОЈУ: Мушкарац насмрт претучен - Пао на под и непомично лежао, није му било спаса

Foto: I.M.

https://www.novosti.rs/hronika/zloc...tucen-pao-pod-nepomicno-lezao-nije-bilo-spasa

Vuciceva policija na delu.
To su te bitange i ubice koje angazuje.

Dobro, a sta su ostali ljudi radili dok su se oni tukli? Stajali i gledali? Mislim strasno.

...

(UZNEMIRUJUĆI SNIMCI) PRIJATELJI UBIJENOG OBJAVILI POTRESNE FOTOGRAFIJE Potraga za policajacem Igorom (28) koji je nasmrt pretukao mladića u Priboju

https://www.alo.rs/hronika/crna-hro...oji-je-nasmrt-pretukao-mladica-u-priboju/vest
Prijatelji i porodica ubijenog Ervina uz fotografiju napisali su i objavu:

-Bela majca Igor A. specijalac policajac ubica, inace p*****na, nabio se od steroida ima znacku i tuče ljude koji se nisu potukli u životu od 60kg. Siva košulja DB inspektor okrenut leđima dok mrtav čovek lezi na 1.5m od njega. I brat Erko mrtav - stoji u objavi.
775535_policajacc_f.webp

775536_pribojj_f.JPG

...

Dobro, a sta su ostali ljudi radili dok su se oni tukli? Stajali i gledali? Mislim strasno.

Ovaj steroidni SAJ ili PTJ ili koji vec debil...ga je zatukao u par sekundi...
Ne verujem da bi ni ti ni ja ni bilo ko stigao da odreaguje...jer prvi trenuci su trenuci šoka za sve...još bi te optuzili za napad na službeno lice...jer tu je i policajac a i DB-ovac...
Steroidi uništavaju mozak...ako ga uopšte i ima...

...

Ovo je ubica
Igor Avramović, dete pandura. Vlada vam Udba već 79godina i njihovi potomci. Oni su učeni da za njih zakon ne važi. Ja ne znam da je neki pandur ostao trajno bez posla u komunjirstanu. Ne daju mi da postavim slike ubice ali možete ih naći na pribojskim fejsbucima.
PS: Iz moje generacije samo najiskompleksiraniji išli u pandure
Od najmanje trojice sam čuo, da kad pogreše nešto, vaspitač im kaže: Kako to radiš smotano, kao da si budući doktor a ne policajac.
Teške psihopate koje odlaze u penziju sa 25-30god radnog staža. Ti rajo glasačka, radi do smrti.

Poslednja izmena:
Ovaj steroidni SAJ ili PTJ ili koji vec debil...ga je zatukao u par sekundi...
Ne verujem da bi ni ti ni ja ni bilo ko stigao da odreaguje...jer prvi trenuci su trenuci šoka za sve...još bi te optuzili za napad na službeno lice...jer tu je i policajac a i DB-ovac...
Steroidi uništavaju mozak...ako ga uopšte i ima...

...
Interventna nije SAJ niti PTJ.

Sta ce ostali. Pa vidis da je ovaja nabildana i steroidna mrcina. Ruke mu ko macole. Plus koristio bokser sto znaci da je dosao s predumisljajem da se potuce i prebije/ ubije nekoga

Ko zna sta je jos imao uz sebe. Mozda i sluzbeni pistolj.

Vidi. Ja sam krhke grade. Nikad se nisam potukao u zivotu i ja nemam sanse da se odbranim od nekoga a pogotovo ne od ovakvog bivola. Vecina ljudi su ako ne krhki kao ja onda bar nisu za tucu.

Ne mozes ti tek tako uletiti i razdvajati. Niti svi imaju fizicki kapacitet za to a ni vremena da shvate sta se desava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back