UŽAS U POZNATOJ TERETANI NA NOVOM BEOGRADU: Siledžija uleteo iza pulta pa krvnički udarao radnicu u glavu!

Lik je dva puta napao ovu radnicu, imaju snimci na Ahilejevom instagramu. Hteo je da sedne iza pulta, a ova mu nije dala. Prvi put je samo šutnuo stolicu i pretio, a onda se vratio u teretanu i napao je fizički.

Između dva napada, lik je otišao kući i snimio video za valjda njegov instagram gde kaže "Ja sam hteo da sednem na stolicu iza pulta, jer sam postavljen za glavnog u toj teretani, nadležnog za sve, od strane Sofijea, najvećeg kralja univerzuma svih vremena". Pa se onda dvoumi dal da ide da bije nekog lika koji mu je pretio što je napao radnicu ili da sačeka do sutra, kada će svi oni biti smenjeni i kada će doći novo osoblje sa Marsa.

To se stvarno desilo, aj šit ju nat, pogledajte klipove na Ahilejevom instagramu.
A debili ostali gledali i snimali ... teretana puna klosara , gledaju kako udara zensko ...

A po čemu nije neki iz ekipe EU fanatika, LDP ljubitelja i sličnih liebralnih neokomunista? Piše mu negde da je taj tvoj sa slovom J?
Običan budaletina kojoj je mozak uništen steroidima, da je zakona u ovoj državi išao bi par meseci na lađenje u neki zatvor.
Odgledao sam video nasilnika, on mi neverovatno lici i po glasu i po izgledu na zutog opozicionara, koji su u jednoj emisiji sa Vlasimirom Vuleticem jeli cevape i ismejavali Goksijevu smrt.

Valjda im je glupo da imaju security u teretani a opet poneli se kao *****...
Sreća taj Sloba je priskočio...uvek ima neko a većina gleda i ne reaguje, jebeni individualizam ima i svoje mane, svako gleda svoje dupe i neće da se "uprlja" "gleda svoja posla"

Neki neće da reaguju, ali imaš i ove koji bi reagovali, ali se useru, ne smeju iz straha ili se zamrznu u mestu jer nisu navikli na tako nešto, ne znaju šta da rade u tom trenutku.

Pa zasto onda idu u te teretane da postanu jos vece pi-cke ?

Nisam pratio "Selo gori a baba se češlja", kelja mi se od Radoša Bajića, al jednom sam se šaltajući kanale na tv malo zadržao na Bastilji kad je išla epizoda te serije... i u jednom momentu čujem Bajića kako kaže: "kojem je suđeno da bude slepac, tu ništa ne pomaže".

😂 😂 Ovako slicno su reagovali u teretani.

Prilozi

• Screenshot_20210710-231629.png
    Screenshot_20210710-231629.png
    223,5 KB · Pregleda: 2

Back