UŽAS U NOVOM SADU Dva pitbula do smrti izujedala čoveka

Ne napadam udate......ja sam momak pa ne napadam udate, to je valjda dobro pravilo....

Nego jel zna neko epilog tj sta se sve desava u vezi ovog procesa.....
Pitam zato sto sam ja naucen da ubijem psa koji ugrize coveka, a bogami i covek koji drzi opasnog psa na ogradjenom od 1,2m i tog bi rado posteno izmlatio...
Bez uzivanja, ali bi ga premlatio...toliko izujedanih zena i dece znam zbog neodgovornosti da nisam dobar drug vlasnicima pasa koji su bez svesti za potencijalne zrtve svojih pasa...

Ne napadam udate......ja sam momak pa ne napadam udate, to je valjda dobro pravilo....

Nego jel zna neko epilog tj sta se sve desava u vezi ovog procesa.....
Pitam zato sto sam ja naucen da ubijem psa koji ugrize coveka, a bogami i covek koji drzi opasnog psa na ogradjenom od 1,2m i tog bi rado posteno izmlatio...
Bez uzivanja, ali bi ga premlatio...toliko izujedanih zena i dece znam zbog neodgovornosti da nisam dobar drug vlasnicima pasa koji su bez svesti za potencijalne zrtve svojih pasa...
Je l za tobom tragaju u slucaju levijatan? Jedan im se izvukao....

Znate sta mi je komsinica rekla kad me je napao neki sitnez ali ipak njen pas.......?
Moj komentar je bio, sto je ovoliko agresivan, da nije zapusten, sto je cesto situacija kod pasa , naviknu ga dok su deca mala, cim krenu u skolu , pas zadnja rupa na svirali i onda laje na nebo...a ovaj laje sa kompleksom na nebo , to je pokupio od ostalih pasa iz komsiluka koji takodje zive u nepasjim uslovima, ne setaju se, retko izlaze iz stanova i slicno...Ne znam za nuzdu, verovatno ih izvode predvece...

A komsinicin komentar je bio , pa i mi ljudi smo agresivni....

Ako vlasnik pasa ili vise njih budu imali tu logiku , izjednacavanja pasa i ljudi , ozbiljno cemo da zaratimo sa vlasnicima pasa, jer onda se desavaju ovakve stvari mnogo cesce.....
Iako sve vise zakon stiti vise psa nego coveka, po logici , covek moze sam da se stiti, ne znam cime i kako ali takvu logiku imaju.....ako mora ilegala, bice ilegala...
Ja da se objasnjavam sa brojnim , populus orjentisanim i na rulja = vecina pravom po komsiluku , nece proci dobro...

Ja se inace lepo slazem sa psima u pravim selima, ali ne u BG, jer imaju totalno drugacije ponasanje, vise se ponasaju onako kako ocekuju da vlasnik ocekuje od njih , dok na selu je pas pas, a uloga mu je uloga koju gazda definise, obicno dvoriste da cuva....
I sve vise ne mogu da prepoznam ponasanje pasa po BG, ali to je meni na greh , jer vidim da komsinica od 14 ume da prepozna i kad se zalete na nju , a nepoznat pas, da nije opasan....ili ne prepozna, ali ima minut dva da se privikne...
Ja nisam navikao na minut dva rezerve po planinama, tamo nema tih minut dva izmedju objave i napada pasa....ima minut, nema dva...

A meni nije blam ni da se tuzim za osteceno odelo sto pas kao igrajuci se ugrize i ostavi rupice...
Bas nisam srbin , jel da...

Jel dekica imao minut dva za pregovor sa pit bulovima?

Bully rase nisu prirodno agresivne na ljude.Da,u genima im je da budu agresvni na druge pse(do duše ako se lepo vaspitavaju mogu da se nauče da ih tolerišu),ali ne na ljude.Uopšte nisu prirodno krvoločni toliko koliko ih bije glas,ali jbg,imaju toliko snage da se napad nikad ne završi dobro.Ali oni moraju da se malteriraju i namerno da se vaspitavaju da postanu agresivnbi prema ljudima uopšte.A neko mora da bude posebna vrsta zlonamernog idiota da nabavi neku bully rasu kao što je pit bul ili staford i vaspita ga da bude agresivan jer to kad rade dešava se ovo jer to su rase sa nenormalno mnogo snage i vilicom koja drubi kosti.
Treba nekako da se reguliše to da ne može svaki idiot da ih nabavi.

Bully rase nisu prirodno agresivne na ljude.Da,u genima im je da budu agresvni na druge pse(do duše ako se lepo vaspitavaju mogu da se nauče da ih tolerišu),ali ne na ljude.Uopšte nisu prirodno krvoločni toliko koliko ih bije glas,ali jbg,imaju toliko snage da se napad nikad ne završi dobro.Ali oni moraju da se malteriraju i namerno da se vaspitavaju da postanu agresivnbi prema ljudima uopšte.A neko mora da bude posebna vrsta zlonamernog idiota da nabavi neku bully rasu kao što je pit bul ili staford i vaspita ga da bude agresivan jer to kad rade dešava se ovo jer to su rase sa nenormalno mnogo snage i vilicom koja drubi kosti.
Treba nekako da se reguliše to da ne može svaki idiot da ih nabavi.

Ти мутанти нису такви због погрешног васпитања. Невероватна је глупост појединих.

Ти мутанти нису такви због погрешног васпитања. Невероватна је глупост појединих.
Gle,čuvao sam bit bula.To je bio najumiljatiji pas kog sam ikad imao.Mazio se sa svima,i poznatima i nepoznatima.Čak nije ni lajao na prolaznike nego kad vidi ljude onako došeni do kapije i izvrne se na leđa i valja se ko prase.Jedino što je bio malo nezgodan sa drugim psima i nisam po parku smeo da ga puštam sa povodca.
Čuvao sam ga nekih dobrih pet godine i onda je neki psihopata iz komšiluka rešio da mi ga otruje.
Oni stvarno nisu takva čudovišta kakva ljudi misle da jesu i ne napadaju tako često...Samo što imaju toliko snage da kad napadnu to stvarno bude užasno.One rase koje važe za čuvare su mnogo agresivnije i mnogo češće napadaju,samo nemaju baš toliko snage da naprave takav haos i onda nije tolika senzacija.

Back