- Poruka
- 18.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš takoDječaci se igrali i eto došlo do nesreće zbog opasne dječje igre.
Malo bi ga vrbovim prutom po guz*ici i poslao ga kući.
A jedan beskućnik manje i neka je.
Ja imam sina i da je to moj sin uradio izbio bi ga batinama
Ja imam sina i da je to moj sin uradio izbio bi ga batinama
Odveo bi ga sam u popravni dom
Odveo bi ga u popravni dom na 20dana
Nema odlaskaTo!al da mozes svaki dan mek da mu donosis
cigani
slikacu kad stignem u luci beograd su cigani zapalili cose gde je ziveo beskucnik,za sirijce ima hrane i njih ne diraju a njemu sve izgorelo,place za slikama jadan
nikad ga nisam pijanog video niti da se oseca na alkohol,al verovatno i ovde znas poslediceданас Цигани , сутра ће српско дете исто урадити ..то је стравично и све долази из породице .породица је болесна и њу треба лечити .
видела сам кућу где живи то јадно дете , сиротиња , беда .
променио презиме очево и узео од мајке..значи , иситинита је моја теза да је убио свога оца .
- - - - - - - - - -
давно су њему изгореле слике , од ракије вероватно ..
треба му помоћи и сместити га на неко безбедно место ..
nikad ga nisam pijanog video niti da se oseca na alkohol,al verovatno i ovde znas posledice
данас Цигани , сутра ће српско дете исто урадити ..то је стравично и све долази из породице .породица је болесна и њу треба лечити .
видела сам кућу где живи то јадно дете , сиротиња , беда .
променио презиме очево и узео од мајке..значи , иситинита је моја теза да је убио свога оца .
- - - - - - - - - -
давно су њему изгореле слике , од ракије вероватно ..
треба му помоћи и сместити га на неко безбедно место ..
jel znaš kad pričaju dva mala Cigana - brate do jedanaeste ti je pravi život, posle žena, deca...Praktično je potvrđeno da se radi o Ciganima . Bljic naravno nije ništa objavio, ali im se omakla slika . Tako da, ono, čuvajte starije osobe, dece i ženu. Kao što rekoh, Cigani su provalili da im do 14 godina ne možeš ništa , a oni se sa 11-12 godina već smatraju praktično odraslim . Od naše banane države je nemoguće očekivati zaštitu , čak bi mogla da interveniše da spasi "jadne, ugrožene manjine "![]()
E tukice naivna, a ustvari promeni prezime da mož da uzme 20 k socijalne pomoći mesečno.
Duplo više nego što dobije neki penzioner sa nekompletnim stažom.
cigani