UŽAS U NOVOM SADU Dečak (12) sa drugarima ZAPALIO beskućnika, preminuo u NAJTEŽIM MUK

Neko ko se "igrao" povredjivanja drugoga, ubistva... Ne moze izrasti u zdravu osobu. Sam poriv da nekoga povredis je nenormalan. Ako te uzbudjuje, zabavlja tudja muka, patnja, bol... Nisi cist. Opravdanja nema.
Imam dete od 13 godina. Da je moj, presudila bih njemu pa sebi. Ako sam rodila monstruma ne zasluzujemo da zivimo ni on ni ja.

данас Цигани , сутра ће српско дете исто урадити ..то је стравично и све долази из породице .породица је болесна и њу треба лечити .

видела сам кућу где живи то јадно дете , сиротиња , беда .

променио презиме очево и узео од мајке..значи , иситинита је моја теза да је убио свога оца .

- - - - - - - - - -

slikacu kad stignem u luci beograd su cigani zapalili cose gde je ziveo beskucnik,za sirijce ima hrane i njih ne diraju a njemu sve izgorelo,place za slikama jadan

давно су њему изгореле слике , од ракије вероватно ..

треба му помоћи и сместити га на неко безбедно место ..

данас Цигани , сутра ће српско дете исто урадити ..то је стравично и све долази из породице .породица је болесна и њу треба лечити .

променио презиме очево и узео од мајке..значи , иситинита је моја теза да је убио свога оца .

- - - - - - - - - -

nikad ga nisam pijanog video niti da se oseca na alkohol,al verovatno i ovde znas posledice

nikad ga nisam pijanog video niti da se oseca na alkohol,al verovatno i ovde znas posledice

Наравно , све има свој одговор ..Он је прототип оца , на пример може бити и дечаковог.

Вероватно је пио , пропио све што има , злостављао децу , жену и завршио на улици ..Он жали себе , не оне које је повредио .

он је типичан прототип оца којег је дечак убио , због тога је био савршена жртва .на жалост ..

из насиља се рађа насиље ..због тога овде коментари типа "Треба га убити од батина" ..итд..су катастрофални .

не можеш лечити друштво ако је породица болесна , децу треба на време уклањати из насилних породица као што ради Норвешка ..

мени је фасцинантно како то ради Норвешка и како тиме прави нацију која је здрава ..

- - - - - - - - - -

E tukice naivna, a ustvari promeni prezime da mož da uzme 20 k socijalne pomoći mesečno.
Duplo više nego što dobije neki penzioner sa nekompletnim stažom.

Praktično je potvrđeno da se radi o Ciganima . Bljic naravno nije ništa objavio, ali im se omakla slika . Tako da, ono, čuvajte starije osobe, dece i ženu. Kao što rekoh, Cigani su provalili da im do 14 godina ne možeš ništa , a oni se sa 11-12 godina već smatraju praktično odraslim . Od naše banane države je nemoguće očekivati zaštitu , čak bi mogla da interveniše da spasi "jadne, ugrožene manjine " :roll:

http://www.blic.rs/vesti/hronika/a-...jicenog-da-je-zapalio-beskucnika-lede/bkbmr5s

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Praktično je potvrđeno da se radi o Ciganima . Bljic naravno nije ništa objavio, ali im se omakla slika . Tako da, ono, čuvajte starije osobe, dece i ženu. Kao što rekoh, Cigani su provalili da im do 14 godina ne možeš ništa , a oni se sa 11-12 godina već smatraju praktično odraslim . Od naše banane države je nemoguće očekivati zaštitu , čak bi mogla da interveniše da spasi "jadne, ugrožene manjine " :roll:
jel znaš kad pričaju dva mala Cigana - brate do jedanaeste ti je pravi život, posle žena, deca...

Back