Užas u Nišu: Lutalice napale dve žene, građani pokrenuli apel da se reši problem pasa

Šta je sa neodgovornim vlasnicima? Otvoreno je x ovakvih tema i opet se vrtimo u krug. Ako uzmemo u obzir činjenicu da šinterske službe postoje više od 50 godina i kupe pse, odakle se te nove životinje stvaraju?
Ovde uopšte nije pitanje da li ti psi valjaju ili ne, nego da li ovo društvo valja ili ne. Pas nije divlja životinja pa da ušeta iz šume i ujede nekoga. Ljudi ih izbacuju na ulicu i ne misle o posledicama. Ako je dotle već došlo, treba zabraniti držanje pasa u stanovima ili dozvoliti iz posebnu dozvolu. Ako nemaš dozvolu plaćaš kaznu.
Kupe detetu kuče i kad ne mogu da ga savladaju jer njemu treba mesta za trčanje lepo ga izbace napolje. Sad skoro sam video vajmarnera kako luta okolo. Broj rasnih pasa lutalica nije normalan.

Тако је Телеграф написао, не бамбусај у празно

Imam razloga zasto reagujem...
Znaci napisi psi i ne zaebavaj....

Bez napisa psi podrazumeva se ljudi su napali zene ....

- - - - - - - - - -

Šta je sa neodgovornim vlasnicima? Otvoreno je x ovakvih tema i opet se vrtimo u krug. Ako uzmemo u obzir činjenicu da šinterske službe postoje više od 50 godina i kupe pse, odakle se te nove životinje stvaraju?
Ovde uopšte nije pitanje da ti psi valjaju ili ne, nego da li ovo društvo valja ili ne. Pas nije divlja životinja pa da ušeta iz šume i ujede nekoga. Ljudi ih izbacuju na ulicu i ne misle o posledicama. Ako je dotle već došlo, treba zabraniti držanje pasa u stanovima ili dozvoliti iz posebnu dozvolu. Ako nemaš dozvolu plaćaš kaznu.
Kupe detetu kuče i kad ne mogu da ga savladaju jer njemu treba mesta za trčanje lepo ga izbace napolje. Sad skoro sam video vajmarnera kako luta okolo. Broj rasnih pasa lutalica nije normalan.

Javno vezivanje okovratnika i setanje vlasnika kroz grad bi bilo ucinkovito, delotvorno...ebiga obe reci mi zvuce hrvatski....

Ovde uopšte nije pitanje da li ti psi valjaju ili ne, nego da li ovo društvo valja ili ne. Pas nije divlja životinja pa da ušeta iz šume i ujede nekoga. Ljudi ih izbacuju na ulicu i ne misle o posledicama. Ako je dotle već došlo, treba zabraniti držanje pasa u stanovima ili dozvoliti iz posebnu dozvolu. Ako nemaš dozvolu plaćaš kaznu.

Svest ljudi u Srbiji je na nivou malo boljem od neandertalaca. Vec je razglabano o ovome, i postoje zakoni koji detaljno regulisu sve u vezi pasa ljubimaca, i u vezi lutalica, ali se nijedan ne primenjuje.
Zasto se ne primenjuju? Pa zato sto je svest ljudi takva kakva je.

Јуче идем градом и видим жену како вода аљашког маламута. Грдосију. Леп пас, нема шта.

Али - шта ће он у граду, питам се. Његов амбијент је нека снежна планинчина и томе слично а не круг двојке.

Poslednja izmena od moderatora:
Јуче идем грдом и видим жену како вода аљашког маламута. Грдосију. Леп пас, нема шта.

Али - шта ће он у граду, питам се. Његов амбијент је нека снежна планинчина и томе слично а не круг двојке.

Изгеда да би и власницу требао неко да вода.

Svest ljudi u Srbiji je na nivou malo boljem od neandertalaca. Vec je razglabano o ovome, i postoje zakoni koji detaljno regulisu sve u vezi pasa ljubimaca, i u vezi lutalica, ali se nijedan ne primenjuje.
Zasto se ne primenjuju? Pa zato sto je svest ljudi takva kakva je.

Зако ни се не примењују јер је свест људи таква каква је?? Е свашта. Закони се не примењују јер је све труло у држави Данској.

Зако ни се не примењују јер је свест људи таква каква је?? Е свашта. Закони се не примењују јер је све труло у држави Данској.

A trulo je jer je svest ljudi retardirana. Jer Zakoni su za ljude koji imaju razvijenu gradjansku svest, a ne za feudalne podanike.

Законе проводе органи принуде. Дакле - где су они?

U organima prinude nisu zaposleni vanzemaljci ili roboti, vec ljudi iz istog tog naroda sa tako visoko razvijenom svescu. Svest komandira policije, ili komunalne policije, je na nivou svesti prosecngo gradjanina, a svest obicnog pandura je....nedostaje mi adekvatna rec....

U organima prinude nisu zaposleni vanzemaljci ili roboti, vec ljudi iz istog tog naroda sa tako visoko razvijenom svescu. Svest komandira policije, ili komunalne policije, je na nivou svesti prosecngo gradjanina, a svest obicnog pandura je....nedostaje mi adekvatna rec....

....на незнатно вишем ступњу од просечне џукеле.

Opet loši novinari u pokušaju da podignu čitanost?
Da li je bilo sedam ili osam pasa?
Da li su birali pri napadu samo stariju gospođu, a dete ostavili na miru? Čekaj, jednu ili dve žene?

Naravno, agresivne pse treba momenatalono uklanjati sa ulica.

Агресивне псе, било власничке или луталице треба успавати, а остале луталице сместити у азил који треба да издржавају искључиво љубитељи паса.
Осталим грађанима да се не узима никакав намет аконто паса!

Агресивне псе, било власничке или луталице треба успавати, а остале луталице сместити у азил који треба да издржавају искључиво љубитељи паса.
Осталим грађанима да се не узима никакав намет аконто паса!

O ovome pricam kada mislim na gradjansku svest prosecnog stanovnika srbistana. :dash:

Back