ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.720
Cimnuo sam lagano povodac, rekao keru da nije normalan i crkao od smeha.On mi odgovorio pogledom
![]()
Bakica nije ni provalila.
Retko ruzni kerovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cimnuo sam lagano povodac, rekao keru da nije normalan i crkao od smeha.On mi odgovorio pogledom
![]()
Retko ruzni kerovi
Мене би било срамота да то шетам.
ne lupaj,sladak je
mali misic![]()
![]()
Tu i jeste njihov šarm. Lako je biti zlatni retriver.![]()
Љубитељи паса често имају крајње уврнут осећај за естетику.
Замислите да и партнере тако бирају, на шта би свет личио.
Заправо, сигурна сам у то.
Љубитељи паса често имају крајње уврнут осећај за естетику.
Замислите да и партнере тако бирају, на шта би свет личио.
Заправо, сигурна сам у то.
Ljubitelje pasa ( tzv kucarke i kuckare) ta estetika jako malo zanima, drugi su tu kriterijumi " na snazi".
Meni licno ( kad smo vec kod estetike zivotinja) najvise se svidjaju oni sto imaju lice kao covek ( bokser, francuski i engleski buldog
i mops), ali uvek postoji ono ali sto devojci srecu kvari, njihove druge neke falinke nisu my cup of tea pa ih volim samo izdaleka.
Ovaj o kome ovde drvimo zaista je ruzan, al opet nekako neodoljiv![]()
A po cemu i kako je recimo jedan engleski ili francuski buldog " deformisan"?Шта их занима ако не естетика? Нису то људи па да неугледну спољашњост надокнаде шармом, образовањем и духовитошћу.
Љубимац треба да буде мио и сладак а не деформисано страшило.
Pas u restoranu, kaficu, hotelu uvek je nekako " ponizan", za razliku od ljudi pas oseca da je dobro da ga niko ne primecuje, obicno se zavuce ispodTo su im češće mušterije. Sve zavisi od vlasnika lokala, neki su pet friendly, dok su drugi izričito protiv..zar i oni sa drekavom i nervozno dečuriljom ne ometaju goste kafića.. što bismo trpeli dreku rasplakanih upišanaca? ( : Večina klinčadije, baš mališana, kad su u kafićima dozvoljeni psi.., a stavim i vežem psa sasvim po strani da nikome ne smeta, vrlo retko i laje, skoro nikad, onda većina mališana dođe da gnjavi naše kuče i razmeni koju reč..klinci su super.
A po cemu i kako je recimo jedan engleski ili francuski buldog " deformisan"?
I uospte koji su to psi, a ti ovde sada ne mislis na psihu i ponsanje psa nego samo na estetski izgled, deformisani?
Ti si napisala da ljudi biraju i neke ruzne partnere, a ja pojma nemam sta je "lep" partner. U cemu se sastoji i kako se ogleda
uopste neka, necija lepota? Svejdno da li je u pitanju covek, zivotinja, biljka, neki prizor iz prirode?
Da li postoji neki uzorak na koji bi svako od nas trebalo da se ugleda pa onda kako ti neki pametni i lepi kazu a ti onda
bas tako biras zivotnog partnera, pravis kucu, uredjujes stan?
Ma i ja uvek pazim da ne odstupam od obicaja, pravila, sredine, zato nikada i nemam nekih neprijatnosti.Ko letuje u Bečićima, i to još sa psom, zaslužio je da mu se dešavaju neprijatne situacijeZavisi, srpski i psi nisu na sedativima..psi u Srbiji, osim oko NG... u kafiću, ako je još neki pas u blizini, onda je logično da će da se psi "pozdrave". Ako su mladi, a nisu ih izjurili, možda krenu da prave cirkus, otkud znam... Ima drekavih, onih malih špiceva, koji samo laju, simpa su, al su dosadni..nevezano za vrstu, znaš i sama da su neki skloni da laju...Nisam ni ja nikad ništa ružno doživeo, ni loše komentare, al poštujem pravila.. ne bahatim se....osim što ne poštujem vođenje na povocu, osim kad procenim da treba
Nema potrebe za bilo čim što može da me dovede u neku neprijatnost..
Baš sam gledao neku emisiju juče na Animal Planet, čini mi se, onaj dedica Englez, tamo su svi psi na povocu...čak i kada ih šetaju po poljanama, recimo da su neke gradske površine, to je po moranju...tj. takva su pravila? Ne znam kako stvari stoje, al oni imaju sistem zaštite, onoliko koliko to može da realno funkcioniše, čini mi se, pod konac.. ( ;