UŽAS: Otac zaboravio bebu u autu, preminula od vrućine

Teksački Rendzer Voker

Poznat
Banovan
Poruka
7.234
Šestomesečna beba umrla je kada ju je otac ceo dan ostavio po vrućini u sportskom automobilu na parkingu prodavnice "Volmart" u oblasti San Antonija, saopštile su danas vlasti.

Bebin otac, koji radi u toj prodavnici u predgrađu Helotesa, rekao je policiji da je zaboravio da ostavi sina u jaslama pre nego što je otišao na posao oko 6.15 sati, saopštila je policija.

Otac je pronašao bebu mrtvu kada mu se završilo radno vreme oko 15 sati.

Time je broj dece koja su preminula u vrelim automobilima u SAD od početka godine povećan na najmanje 27, uključujući šest smrtnih slučajeva u Teksasu, rekla je Dženet Fenel, osnivač i predsednica nevladine organizacije za bezbednost dece "Kids end kars" sa sedištem u Filadelfiji.

Prošle godine je u SAD na takav način smrtno stradalo 15 dece, podseća američka agencija.

http://www.kurir.rs/planeta/uzas-otac-zaboravio-bebu-u-autu-preminula-od-vrucine-clanak-2397161

Šestomesečna beba umrla je kada ju je otac ceo dan ostavio po vrućini u sportskom automobilu na parkingu prodavnice "Volmart" u oblasti San Antonija, saopštile su danas vlasti.

Bebin otac, koji radi u toj prodavnici u predgrađu Helotesa, rekao je policiji da je zaboravio da ostavi sina u jaslama pre nego što je otišao na posao oko 6.15 sati, saopštila je policija.

Otac je pronašao bebu mrtvu kada mu se završilo radno vreme oko 15 sati.

Time je broj dece koja su preminula u vrelim automobilima u SAD od početka godine povećan na najmanje 27, uključujući šest smrtnih slučajeva u Teksasu, rekla je Dženet Fenel, osnivač i predsednica nevladine organizacije za bezbednost dece "Kids end kars" sa sedištem u Filadelfiji.

Prošle godine je u SAD na takav način smrtno stradalo 15 dece, podseća američka agencija.

http://www.kurir.rs/planeta/uzas-otac-zaboravio-bebu-u-autu-preminula-od-vrucine-clanak-2397161

Šta češ - moderan čale...
samo da uplati kladžu... pa sreo prijatelja...
pa da prepričaju dešavanja na tiketu... ima toga kolko očeš...

danas imaš moderne wikipedia keve pa posali i čalci moderni
bar nije pedofilija kojom nas spamuješ

Пеедфилија није спам,педофила је проблем садашњости и то ВЕЛИКИ ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ

ima psihičkih prolema koliko hoćeš, ti izdvojio jedan pa navalio ko mutav na telefon
valjda samo zato što je seksualno

naš narod voli da rasproda ceo tiraž novina kad se objavi nečije dupe pa ti vidi...
najjače kad je Kurir objavio iste fotke sa crnogorske plaže u razmaku od 2 godine - sve se prodalo dva puta

Ovde kod mene u kraju deca stalno vrište, malo mi heavy pred polazak na posao, unosi neki nemir zbog decibela i oktava
Najdosadnije su komšije preko puta čije dete vrišti preko sat vremena
Doselio se svet iz zatucano mesto, ko zna šta im rade... nisam proveravao niti ću...
ako se ne bune komšije stan pored njih što bh ja?

šta da zovem policiju i kažem - znate komšijino dete vrišti od bolova?
pa policija nam odrasla u takvim familijama...

mada šta znam ako ima išta gore od kuvati se na plus 40 a ono i
da te neko odrastao mlati po toj temperaturi onako u naletima sa pauzama
sede komšije po terasama - nikome ne smeta
podsećaju se svoje mladosti

saznaću šta je bilo kroz koju godinu kad to dete odraste pa iskasapi seoskog sadistu od roditelja
pa još završi na robiji od strane države koja ga nije štitila dok je trpelo nasilje

ovde bar čale nije tuko dete, samo ga ostavio na plus 40

- - - - - - - - - -

a ne možeš da se mešaš u tudju kuću i formiranje budućih pandura... bar oni koji prežive sadističke torture...

- - - - - - - - - -

ili ostanu fizički sposobni za službu

vidiš da nam panduracija sve primat do primata, još ako su izBosne auuuuu

ima psihičkih prolema koliko hoćeš, ti izdvojio jedan pa navalio ko mutav na telefon
valjda samo zato što je seksualno

naš narod voli da rasproda ceo tiraž novina kad se objavi nečije dupe pa ti vidi...
najjače kad je Kurir objavio iste fotke sa crnogorske plaže u razmaku od 2 godine - sve se prodalo dva puta

Buzdra, takav ćalac tebi treba !

pa ovi što mlate su se usleili kod nas ne mi kod njih

on pravio - on ubio
ko da je tebe pa neko nešto pit'o dok si bio mali?
ne svidja ti se - put pod noge
zna se ko koga hrani...

pa jel se sećaš domaćeg filma kad majka skida gaće sinu da ga Turci nabiju na kolac?
ona mu lično presudila, odlučila - ima da bude junak ili to nije ono što je htela da rodi...
bolesne roditeljske ambicije, znate, dete nije ispunilo očekivanja neafirmisanih roditelja koji se ne snalaze - pa sledi kazna

alah anamet alah met met
a još nisu staljali u ono vreme da je 18+ pa mi ostale traume od bolesnog domaćeg istorisjkog filma...
alah anamet alah met met

Отац није требао дијете да заборави

ima na ovom forumu licemerja... svakavih gadosti je bilo ovde na hronici da podsetim:

1) jel se sećaš teme sa hronike dje majka ubila dijete nakon suneta jer joj se činilo da će mu ostat mali?
moderna keva pa nije znala da ćuna ne može da bude standardnih Krstinih 28 santina sa dvije godine života

2) profesorca iz Amerike drogirala djecu od 12 godina pa ih silovala, pazi to je klasična pedofilija predpubertetski uzrast
REKACIJA FORUMAŠA SA KRSTE???
Tada su forumaši željeli da su bili na mestu te djece, isti ovi što bi inače kitu na panj...
a ženske dupebrižnice nisu baš nešto učestvovale...

Kažem, ima mnogo poremećaja ali vi se uvatili za seksualno jer tako ispoljavate koliki vam moždani kapacitet...

- - - - - - - - - -

nazalost svaka budala moze da bude roditelj

imaš li ti djece?
evo danas sve možemo da sredimo...

Ja sam prošle godine na ulici video modernog čaleta... valjda neki fenser... imo negde oko 25 godina...

imao skupe zelene kratke pantalone, žutu fensi majicu ovde nema da se kupi i neke ehkluzivne patike i cvikere po trendu za sunce
žena mu valjda otišla da šopinguje a on bio sa kolicima ispred prodavnice
on stao u hlad od zgrade a kolica sa bebom ostavio na sunce pošto je sunce zdravo za decu
plus lizo sladoled iz korneta dok je beba mahala rukama i vrištala zbog tog sladoleda

moderan čale je sa nadmoćnim ponosom lizo sladoled ispred bebe, shvati ga može se...

kako sad tu da se mešaš?

Pa onda idem ulicom, neko detence malo potrčalo a čale, keva i kevina keva kao zamislili da šetaju polako da budu vidženi.
I sad dete ko dete potrči a ovi ga uvate pa mu zavrću zulufe pa ga to boli pa mu lupu šamare da ćuti....

stao svet... gedamo divljake.... nisu odavle... iz krajeva su...
skoči nas trojica na budalu da prestanu
oćeš - junak bi da se bije

šta se mi mešamo u njihovu porodicu?

- - - - - - - - - -

još bi mi i kaznu platili da je policija dežurala na licu mesta umesto što je sedela u kladži uz osveženje...

Poslednja izmena:
Ocevi i deca, to je kao Toma i kvantna fizika.

to seosko nasilje ide sa kolena na koleno
muško je muško, ne može ono da ima emocije ko neka tu pišulja...
onda valjda krene to potskivanje svoje ličnosti da bude po modelu stručne osobe
pa po neki put pukne nešto u mozgu i osoba ode u kuratz...

- - - - - - - - - -

ceo Balkan je istarumatizovan iz kuće
pa onda svetski ratovi i svetska ekonomija

iebena populacija...

Back