UŽAS: Bombaš samoubica se razneo na svadbi, 30 mrtvih, 94 ranjenih

tebi moja dolores

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.066
TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ UŽAS: Bombaš samoubica se razneo na svadbi, 30 mrtvih, 94 ranjenih (VIDEO)

Broj poginulih u terorističkom napadu u turskom gradu Gazijantep porastao je na 30, a 94 osobe su povređene, navodi se u saopštenju gradskih vlasti.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan smatra da bi iza napada mogla da stoji teroristička grupa Islamska država (DAEŠ).

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...-razneo-na-svadbi-30-mrtvih-94-ranjenih-VIDEO

Pa vi posle podržavajte kurdske teroriste.

Pa vi posle podržavajte kurdske teroriste.
A sta ako su iscrpli sve ostalo?
Njih u Turskoj ima 15 miliona (a Turaka 65).

To otprilike dodje kao mi i Siptari u juznoj nam pokrajini. Jedni hoce jedno, drugi drugo. Pravog resenja nema.
Resenje ima onaj koji ima brojeve, vecinu.

Mozda je bolje ipak pustiti manjinu pa se spremiti dobrim planom za kontru jer, kao sto vidimo, proces razdvajanja izaziva mnogo zla.

To otprilike dodje kao mi i Siptari u juznoj nam pokrajini. Jedni hoce jedno, drugi drugo. Pravog resenja nema.

Mozda je bolje ipak pustiti manjinu pa se spremiti dobrim planom za kontru jer, kao sto vidimo, proces razdvajanja izaziva mnogo zla.

kao prvo , zasto su spomenuti kurdi

isil izazvao eksploziju u turskoj

gde su tu kurdi

kao drugo , ako je situacija sa kurdima slicna kao kosovo , a turska je prizala kosovo

sledi da treba dati kurdima drzavu

Kurdi nemaju veze sa ovom tragedijom, a to su i turske valsti odmah izjavile.

Back