UZALUD SE SMESIM

7ebc9c3b39b28bbf41a4ba9e7bbd7ffc.gif

Slusam svoje srce u nemoj tisini
Prebiram po recima koje smo rekli,
Uzalud te trazim u vreloj prasini
Nasi dani Sunca ko da su istekli.

Steze me u grudima, grcim se od bola
Samo za trenutak osmeh moj zaluta,
Sve sam pokusala da se oporavim
Pa mi dusa opet po bespucu luta.

Ne dam tvojoj senki da vidik zaklanja
Ne dam srcu mome zestoko da skace,
Samu sebe tesim, uzalud se smesim
Negde u dubini boli me sve jace.

Osmehom se borim s duhovima tuge
Trazim zracak nade koji bi mi reko
Da me se jos secas, da nisi kod druge.

de68ce6759143fa73b28a866d95cfd88.jpg

Gago bre.....da ti znaš samo koliko snage mi treba da se nasmejem....a kolika mrvica je potrebna da padnem.......ubićete me sa tim pesmama.....ti, Lider....svi......divna je draga.....divno-tužna.....:cmok2::cmok2::cmok2:

LJILJA MMM;bt101690:
Gago bre.....da ti znaš samo koliko snage mi treba da se nasmejem....a kolika mrvica je potrebna da padnem.......ubićete me sa tim pesmama.....ti, Lider....svi......divna je draga.....divno-tužna.....:cmok2::cmok2::cmok2:
Znam Ljiljo...osecam to ...:( i potpuno te razumem ali kazu da je osmeh lek. I ja poverovala...:( Izleci na kratko...:heart: pa ponovo zaboli...:heart:
:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

gagili48;bt101691:
Znam Ljiljo...osecam to ...:( i potpuno te razumem ali kazu da je osmeh lek. I ja poverovala...:( Izleci na kratko...:heart: pa ponovo zaboli...:heart:
:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

ma.....ja sam samo preosetljiva i umorna od svega, pa reagujem na svaku tugu...i ne čitam pravilno..proći će....mislim da je sad bolje.Htela sam da se povučem, da ne objavljujem.....ali promenih odluku....sve što sam pisala veruj da niko ne želi da pročita. Ovde bar sebe nateram da pišem o vedrijim temama....a ne mogu da ne čitam. Samo vi pišite....nisam ni trebala da to napišem, ali me ti preduhitri :cmok2:

O sati sumnje,sati bola
ko stvara taj vas kleti nece
jer radosti su male svijece
a iz vas raste aureola.
Slabasnu djecu radost radja
i njezin porod brzo gine
a pjesme rasplamsane bolom
gore ko svjetla za daljine"D.Cesaric

RiadaT.;bt101711:
O sati sumnje,sati bola
ko stvara taj vas kleti nece
jer radosti su male svijece
a iz vas raste aureola.
Slabasnu djecu radost radja
i njezin porod brzo gine
a pjesme rasplamsane bolom
gore ko svjetla za daljine"D.Cesaric
Hvala ti Riada draga moja prijateljice iz dalekog grada...na divnim stihovima...:cmok2:

Back