Uz NIS smo prodali rezerve vredne sedam milijardi evra

Hvala Tadiću..
Hvala Koštunice..
Hvala Dinkiću...
Bravo, bravo, bravo !
:)

http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=13&nav_id=764881

То је само једна мања ставка У НИЗУ ПОКЛАЊАЊА неонацистима у свету.........
распитај се КО је и ПОШТО покуповао руднике злата у Србији ..... КО је и ПОШТО покуповао НЕОПИСИВО РУДНО И ДРУГО БЛАГО НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ........ итдд.итд.....распитај
се О САРТИДУ и сличним крвопијама........

Nismo mi nista poklonili

Da smo bili pametni eksploatisali bi to sami.

Ovako Rusi vade a 49% ide nama profita a 51% njima.

49% od 300 miliona je 150 miliona

A 100% od gubitka od 100 miliona je -100 miliona eura

Opet sa moje tacke gledista bolje je imati 150 miliona profita u budzetu godisnje sa 49% vlasnistva nego 100 miliona evra MINUSA sa 100% vlasnistva.

Jednostavno nas najveci neprijatelj je partiokratija i nijedno preduzece kojim rukovode srpske stranke ne moze da bude uspesno vec je gubitas...

Nismo mi nista poklonili

Da smo bili pametni eksploatisali bi to sami.

Ovako Rusi vade a 49% ide nama profita a 51% njima.

49% od 300 miliona je 150 miliona

A 100% od gubitka od 100 miliona je -100 miliona eura

Opet sa moje tacke gledista bolje je imati 150 miliona profita u budzetu godisnje sa 49% vlasnistva nego 100 miliona evra MINUSA sa 100% vlasnistva.

Jednostavno nas najveci neprijatelj je partiokratija i nijedno preduzece kojim rukovode srpske stranke ne moze da bude uspesno vec je gubitas...

'ајде да то исто урадимо и са ЕПСом па да у буџет Србије оде 49 % профита као са НИСом.

Као што смо урадили са НИСом, Дуванском индустријом...итд...

Да нисмо продали НИС, од домаћих лопужа не бисмо те резерве ни могли искористити, предузеће би стално било на ивици пропасти.

А то је било питање, или ћемо да га продамо Русима или ће предузеће да пропадне, а?

А да ли је могло да се постави питање, да ли да предузеће продамо Русима непосредном погодбом или да га ставимо на тендер па ко понуди најбоље услове?

Hvala Tadiću..
Hvala Koštunice..
Hvala Dinkiću...
Bravo, bravo, bravo !
:)

http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=13&nav_id=764881

A gde je analiza ekonomske isplativosti koriscenja tih rezervi? Nema je. a jel znas zasto? zato sto bi realna cene te nafte i tog gasa bila ne visoka, nego previsoka! Radi se o nafti i gasu loseg kvaliteta. To se znalo jos za vreme Tita.

I onda i sad je bilo isplativije uvoziti naftu i gas jer su kvalitetniji a jeftiniji nego domaci.

pun K u r ac nam vrede rezerve ako nismo u stanju da ih koristimo isto je i sa železnicom jako nam je vredna iako ova država samostalno nije napravila ni 100 kilometara istih , sve nam je neko drugi pravio a mi smo raubovali -e pa vreme je da vas obavestim -čak i šine se raspadnu posle 100 godina korišćenja i neulaganja i neobnavljanja i na kraju najjače gvožđe popusti

To jeste tako, a dato je za podršku Rusije po pitanju nezavisnosti Kosova

А да им нисмо поклонили НИС Руси би увели Косово (и Метохију) у УН? То хоћеш да кажеш?

Баш су се јефтино продали ти Руси, кад их је могуће купити једним НИСом.

komentar za blebentar:
Srbija je sama izabrala ropstvo. Da li su u pitanju lični interesi ili bolest zvana rusofilija ne menja stvarnost da će generacije koje dolaze biti u ropstvu.Gospoda koja je ovo učinila sada proglašava ovaj zločin nacionalnim interesom i državnom tajnom,ne samo da bi zaštitili svoje račune po inostranim bankama nego da bi pripretili zakonom onima koji se ne slažu sa tim. Pa ljudi moji,ovako nešto nije ni Milošević uradio,a njegovi učenici ga nadmašiše.
(Dragan Pavlović, 13. oktobar 2013 19:21)

:whistling: :whistling: :whistling:

...ili bolest zvala rusofilija (vreme je da napravimo rusko-srpsku imperiju)! :mrgreen:

_nobody_

Back