Uz kakvog muškarca se osećate kao da letite?

Koji muški vas čine da poletite?

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
My man is duhovit i veseo (ne volem mrgude), ozbiljan (kad treba), profi u onome sto radi, emotivan i pazljiv ( kad je mladunce u pitanju), nezan i popustljiv ( kad sam ja u pitanju) ali je i strateg cvrste ruke (kad nisam good :mrgreen:)... mora da jede meso, da pije pivce, da voli sve sto ima veze sa prirodom, mora da voli muziku i filmove, mora da je zaludjenik za igre, mora da voli neke stvari na P: putovanja, pecanje, pesacenje, pse, plivanje, poker... mora da je za mrvu vishi od mene, mora da je dovoljno jak da ne mogu da se ishchupam iz zagrljaja sve i da to stvarno hocu,.. mora da me prati u mojim ludorijama, ali i da stisne kocnicu kad preteram, mora da me pusti da sanjarim ali i da me spusti na zemlju kad odlelujam... eto takav od prilike. :lol:

http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=147676
v147676p0.jpg

Duhovit, inteligentan. Odan. Pažljiv, pošten, emotivan i da se na njega mogu osloniti. Da ima svoj stav i da nema poroke. Jednostavnim rečnikom, da je čovek koji ima lepo :heart: i divnu dušu. Uz nekoga, gde se osecas dobro u svojoj kozi, gde mozes biti svoja kakva jesi , i kada si nasmejana i manje lepa, i bolesna i divna . Koji ce te podrzati kada ti je najteze. Uz muskarca koji ostane uz tebe uprkos svemu a i dalje si mu najbolja i najlepsa. Takvih nazalost...NEMA. :kiss:

Moram te demantovati lichnim primerom, mada se nisam mnogo usrecio svim tim osobinama koje imam :confused:

Back