ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.440
Nemački filmski reditelj, proglašen za najgoreg ikada. Njegov film "Alone in the dark",proglašen za najgori ikada snimljen. Kakvo mišljenje imate o njemu i njegovom radu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se od njega svideli Rampage filmovi,Postal mi je bio fora,kao i Assault on Wall Street.Davno je to bilo kad je Uwe snimao. Vise i ne secam tih filmova mada sam ih gledao.
Mozda je prevarant i antitalenat, ali je uspevao da privuce neku ekipu da radi sa njim. Ben Kingsley je glumio kod njega, Michelle Rodriguez, neke bivse zvezde Chris Slater, Billy Zane, malo je i kucao na vrata zaboravljenih asova Michael Pare, Michael Madsen...
E sad sto nije imao vise talenta da napravi bolje filmove to je druga prica. Imao je sansu sigurno.
Pogledajte prilog 1087976
Nemački filmski reditelj, proglašen za najgoreg ikada. Njegov film "Alone in the dark",proglašen za najgori ikada snimljen. Kakvo mišljenje imate o njemu i njegovom radu?
Bej je zapravo vrlo dobar reditelj akcije. Bad Boys 2 je sjajan akcioni film, The Rock je vrlo dobar, a njegov vrv najbolji film jeste Pain & Gain (nije akcija već satira u kojoj se Bej sprda sa praznoglavim ljubiteljima... akcije, između ostalog, što da ne, i sa ljubiteljima Bejovih filmova).Nije, uvek ima gori... Majkl Bej je dobar kandidat
Nije, uvek ima gori... Majkl Bej je dobar kandidat
hahahaa,kadriranje !Realno, ne znam zašto se uopšte postavlja pitanje najgoreg režisera ikada ako se zna da postoji Majkl Bej. Nit' većeg budžeta, nit' gorih filmova! Set Mekfarlajn ga je odlično ocrtao.
Najjača scena kad se pojavi kreator igara Postal i kaže "Boll, it's me Vince Desi,wtf did you do to my game Postal?!" I ovaj odgovara "I don't know what your fu*king problem is,the movie is great!"Pre par meseci sam pisao na temi obrazložili, ocenili upravo za film Postal koji je radio Uwe Boll. Verovatno bolju glavu od njega nisu mogli da nađu za ovakav film bazairan na istoimenoj igrici i legendarnom Postal 2. Ko je igrao Postal 2 (a ko nije?) onda zna da normalan čovek onako nešto ne može napraviti tako da je dobar za relaksaciju i puštanje mozga na ispašu
![]()
Ko je zainteresovan ima i YouTube review ovog "ostvarenja"
on je stivn spilbrg prema hrvatskim redateljimaPogledajte prilog 1087976