Sustina je da nam se misljenja razlikuju u mnogi stvarima......i glupo bi bilo dalje replicirati do besvesti....necemo ubediti jedan drugoga.
Slazem se i necu siriti.
Da je Crna Gora demokratska ne bi mogao jedan covek po zakonu da stalno"skace" s funkcije na funkciju(precednik,peremijer) i nikako da se skine s vrha piramide pol.vlasti.
FDR je bio predsednik USA 12 godina. To nije USA ucinilo nedemokratskom zemljom.
Crna Gora nije nedemokratska takodje, mada mora jos da radi na razvoju demokratije.
Ipak u CG imas i nezavisne i antivladine novine i televiziju, policija ne prebija aktiviste opozicije, nema politickih zatvorenika... To su pokazatelji nekog nivoa demokraticnosti i toga da Milo pored svih mana ne moze da se poredi sa Milosevicem.
Када би пажљиво прочитао своје постове на овој теми схватио би баш као и ја да си потпуно фашисоидан човек
Znaci ovako. fasista sam ja koji ukazujem na fasizam koji kod nas postoji kao npr. u postu Bilje kada je nagadjala koje je nacionalnosti Lukoviceva zena, a nisu fasisti oni koji pricaju o zlim Albancima, Hrvatima, Crnogorcima ili upravo oni kojima je etnicka pripadnost necije zene bitan argument.
Ovo, gospodine govori ili o vasem nepoznavanju pojma ili o izvrnutom sistemu vrednosti.
невероватно пун мржње према Србији, према Србима и према свему што је српско.
Ne znam sta znaci fraza "sve sto je srpsko", ali ako je u pitanju "srpska" glupost onda jesam pun netrpeljivosti prema njoj bas zato sto nas je m,nogo kostala u poslednjih 15 godina.
Ne znam gde se vi videli "mrznju", mozda u kritici koju beskompromisno iznosim prema svemu sto steti Srbiji.
Medjutim to onda govori samo o vasoj nesposobnosti objektivnog sagledavanja cinjenica.
Ja Srbiju volim i bas zato nisam spreman da joj kao vi podilazim vec zelim da ona bude bolja i uspesnija.
Заиста се питам шта Ти уопште тражиш овде ако је ситуација у Србији онаква каквом је Ти видиш - ако са тим схватањима наставиш да живиш овде имаш озбиљан психички проблем који се оличава у тешком мазохизму. Да ја тако мислим као Ти - побегао би одавде ѓлавом без обзира' што даље.
Mozda ste vi navikli da bezite od problema, ali ja nisam podignut u tom duhu.
Ako ikada budem zazeleo da zivim negde druge to cu uciniti, ali to nece znaciti da cu o losim stvarima u Srbiji misliti drugacije nego sada.
Ako bi digao ruke od Srbije to bi znacilo da je ostavljam na milost i nemislost takvima kao sto ste vi, a vi ste u poslednjih 15 godina pokazali koliko ste sposobni zla da nanesete jednoj zemlji.