UVREDJENA SRBIJA............

@ Coke

Када би пажљиво прочитао своје постове на овој теми схватио би баш као и ја да си потпуно фашисоидан човек, невероватно пун мржње према Србији, према Србима и према свему што је српско. Заиста се питам шта Ти уопште тражиш овде ако је ситуација у Србији онаква каквом је Ти видиш - ако са тим схватањима наставиш да живиш овде имаш озбиљан психички проблем који се оличава у тешком мазохизму. Да ја тако мислим као Ти - побегао би одавде ѓлавом без обзира' што даље.

Дакле, шта чекаш ?

Sustina je da nam se misljenja razlikuju u mnogi stvarima......i glupo bi bilo dalje replicirati do besvesti....necemo ubediti jedan drugoga.

Slazem se i necu siriti.

Da je Crna Gora demokratska ne bi mogao jedan covek po zakonu da stalno"skace" s funkcije na funkciju(precednik,peremijer) i nikako da se skine s vrha piramide pol.vlasti.

FDR je bio predsednik USA 12 godina. To nije USA ucinilo nedemokratskom zemljom.
Crna Gora nije nedemokratska takodje, mada mora jos da radi na razvoju demokratije.
Ipak u CG imas i nezavisne i antivladine novine i televiziju, policija ne prebija aktiviste opozicije, nema politickih zatvorenika... To su pokazatelji nekog nivoa demokraticnosti i toga da Milo pored svih mana ne moze da se poredi sa Milosevicem.

Када би пажљиво прочитао своје постове на овој теми схватио би баш као и ја да си потпуно фашисоидан човек

Znaci ovako. fasista sam ja koji ukazujem na fasizam koji kod nas postoji kao npr. u postu Bilje kada je nagadjala koje je nacionalnosti Lukoviceva zena, a nisu fasisti oni koji pricaju o zlim Albancima, Hrvatima, Crnogorcima ili upravo oni kojima je etnicka pripadnost necije zene bitan argument.

Ovo, gospodine govori ili o vasem nepoznavanju pojma ili o izvrnutom sistemu vrednosti.

невероватно пун мржње према Србији, према Србима и према свему што је српско.

Ne znam sta znaci fraza "sve sto je srpsko", ali ako je u pitanju "srpska" glupost onda jesam pun netrpeljivosti prema njoj bas zato sto nas je m,nogo kostala u poslednjih 15 godina.
Ne znam gde se vi videli "mrznju", mozda u kritici koju beskompromisno iznosim prema svemu sto steti Srbiji.
Medjutim to onda govori samo o vasoj nesposobnosti objektivnog sagledavanja cinjenica.
Ja Srbiju volim i bas zato nisam spreman da joj kao vi podilazim vec zelim da ona bude bolja i uspesnija.

Заиста се питам шта Ти уопште тражиш овде ако је ситуација у Србији онаква каквом је Ти видиш - ако са тим схватањима наставиш да живиш овде имаш озбиљан психички проблем који се оличава у тешком мазохизму. Да ја тако мислим као Ти - побегао би одавде ѓлавом без обзира' што даље.

Mozda ste vi navikli da bezite od problema, ali ja nisam podignut u tom duhu.
Ako ikada budem zazeleo da zivim negde druge to cu uciniti, ali to nece znaciti da cu o losim stvarima u Srbiji misliti drugacije nego sada.
Ako bi digao ruke od Srbije to bi znacilo da je ostavljam na milost i nemislost takvima kao sto ste vi, a vi ste u poslednjih 15 godina pokazali koliko ste sposobni zla da nanesete jednoj zemlji.

Coke:
Slazem se i necu siriti.

Ako ikada budem zazeleo da zivim negde druge to cu uciniti, ali to nece znaciti da cu o losim stvarima u Srbiji misliti drugacije nego sada.
Ako bi digao ruke od Srbije to bi znacilo da je ostavljam na milost i nemislost takvima kao sto ste vi, a vi ste u poslednjih 15 godina pokazali koliko ste sposobni zla da nanesete jednoj zemlji.
Tako je :razz:
Na branik Otadzbine, Radikali nadiru, ne daj :wink:

Gospodjo(eto ispravio sam se ili mozda posto ste "korisnik" onda ste i "gospodin" :roll: ), radikali nadiru vec 15 godina ali nikako da "nadru".:P
Covek ce pomisliti da su nesposobni ili da im se mozda ne preuzima odgovornost.

Kako bilo, ovako je bolje i po nas i po njih. Nama mir, njima stanovi koje su uzeli.;)

Coke:
Znaci ovako. fasista sam ja koji ukazujem na fasizam koji kod nas postoji kao npr. u postu Bilje kada je nagadjala koje je nacionalnosti Lukoviceva zena, a nisu fasisti oni koji pricaju o zlim Albancima, Hrvatima, Crnogorcima ili upravo oni kojima je etnicka pripadnost necije zene bitan argument.

Ovo, gospodine govori ili o vasem nepoznavanju pojma ili o izvrnutom sistemu vrednosti.

Ne znam sta znaci fraza "sve sto je srpsko", ali ako je u pitanju "srpska" glupost onda jesam pun netrpeljivosti prema njoj bas zato sto nas je m,nogo kostala u poslednjih 15 godina.
Ne znam gde se vi videli "mrznju", mozda u kritici koju beskompromisno iznosim prema svemu sto steti Srbiji.
Medjutim to onda govori samo o vasoj nesposobnosti objektivnog sagledavanja cinjenica.
Ja Srbiju volim i bas zato nisam spreman da joj kao vi podilazim vec zelim da ona bude bolja i uspesnija.

Али Ти у сваком посту који упућујеш неком Србину или ако причаш о Србији бар три пута треснеш реч ФАШИЗАМ - а да при том по свој прилици уопште и не знаш шта та реч значи а верујеш да је то нешто тако страшно од чега ће Твој саговорник да се "смрзне". Све су то Твоје "друже Тито" глупости. Па шта ако је Плава Биља изнела чињеницу да је Луковићева женаХрватица - мало ли су нам зла до сада нанели. Па ако је речено за нечију жену да је Хрватица ШТА ТУ ИМА ФАШИСОИДНОГ? Исто када би ја рекао када за некога кажеш да је Србин да је то фашисоидно - да ли схваташ каква је то глупост? Или мислиш да је у принципу фашисоидно помињатибило чију националност? Е, ту се нећемо сложити, јер у том случају нама ће се на власт провући све сами странци. Ако је глупо помињати националност ЗАШТО ДАНАС СВИ КРЕШТЕ ДА ТРЕБА МИНИСТАРСТО ЗА ПИТАЊА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА, шта ће нам онда то?

Не, Ти не критикујеш нешто што је негативно, Ти изливаш МРЖЊУ у огромним количинама, коју (бар ја) више нећу трпети без одговора.

И какве везе имам ја са последњих 15 година и са властима у овој земљи - никакве, само Твоје паушалне оцене као и у свему осталом на форуму.

Мање мрзи ! 8-)

Coke:
Gospodjo(eto ispravio sam se ili mozda posto ste "korisnik" onda ste i "gospodin" :roll: ), radikali nadiru vec 15 godina ali nikako da "nadru".:P
Covek ce pomisliti da su nesposobni ili da im se mozda ne preuzima odgovornost.

Kako bilo, ovako je bolje i po nas i po njih. Nama mir, njima stanovi koje su uzeli.;)
Gospodza, u smislu da nisam drugarica :razz: Ne mesaj zabe i babe, ako bas ne moras.
Pa, dobro, ovo "nadiru" je metafora (Bog mu dao ko je izmisli, pashe gde god je mentes :wink: oni dolaze tiho, ali sigurno. Pa, vidis, ja PRVI put cu glasati za njih, znaci, oni dobijaju, ponesto i svojom zaslugom, ponesto i tudjom greshkom, ili greshkama.
Tiha voda breg roni.......
Da, oni uvek dobiju najvise glasova, ali, onda se skupe oni sto svaki dan jedan drugome oci vadi , skupe se s koca i konopca, udruze se, samo da Radikali ne dobiju vlast.
Zasednu, i opte JOvo nanovo, opet svadje, blacenja jedni grugih, afere........ko u klin ko u plocu, disonatno i degutantno, ali.........i tome jednom mora doci kraj.
Ziv bio, pa vidio 8-)

eremita:
Кога си нашао да цитираш, е јадан ли је кукала му мајка тај Пера (Луковић), а најгоре је што верује да је духовит...

А то колико је тај човек јадан види се из његовог последњег пасуса - у коме је наравно ЗАБОРАВИО ПРАВО ГЛАСА 270 000 ДРЖАВЉАНА ЦРНЕ ГОРЕ У СРБИЈИ ! Али, Ти си као и он - увек се радујете свакој неправди и безакоњу.

Свака част :lol:

eremita:
@ Coke

Када би пажљиво прочитао своје постове на овој теми схватио би баш као и ја да си потпуно фашисоидан човек, невероватно пун мржње према Србији, према Србима и према свему што је српско. Заиста се питам шта Ти уопште тражиш овде ако је ситуација у Србији онаква каквом је Ти видиш - ако са тим схватањима наставиш да живиш овде имаш озбиљан психички проблем који се оличава у тешком мазохизму. Да ја тако мислим као Ти - побегао би одавде ѓлавом без обзира' што даље.

Дакле, шта чекаш ?

Malo je bez veze, ovako prostacki, kao sto jedino i znas, napasti coveka, koji vam razlozno, argumentovano i valjano obrazlaze svoje misljenje...................

Vidim da se Frozen i on , npr, nisu slozili oko mnogih stvari, ali su se pristojno ponasali....obojica

I onda , eremita...........iz vedra neba, :roll:

Smesan si, bre............ovaj Coke je za tebe doktor nauka i filozofije..............
Ako si nesposoban da na tom nivou komuniciras , onda bolje cuti i citaj....uci, decko, uci :wink:

Bereck:
Oprostite kaj bum malo iskočil iz teme.Al taj vaš novinar je genijalac.Svaki tjedan kad izađe Feral pri nami budu pravi festivali.Ja sa par cugera sjedim u bircu i naglas čitam kak se taj tip sprda sa vama i vašom, valjda državom.To je ludnica,cijeli birc rikava od smijeha,dečkima kaj noseju cugu krigle ispadaju,a gazda nam obvezatno uvali jednu rundicu na račun kuće....Inače štel bi priupitat,da li on piše tu i kod vas i gdje to ima da se pročita.Mislim da se tak s vama nitko ne zayebava ko on.Tip je velim, lumen za te stvari....
:lol: :lol:

auu, prestani da ponavljas koliko si odusevljen!
svi smo vec skapirali da svrsavas na njega ...provokatoru!

Back