Uvrede

Mogu da se iskontrolisem, nije problem, ALI ako mi neko uvredi psa **** je jeza. Skoro mi je jedna budala na ulici rekla za mog psa da je glup ****** je jeza u ledja.

Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?
Mislis na forum ili na realni zivot ? U realnom zivotu vrlo rijetko jer se i ne krecem u drustvu koje je sklono uvredama .
Na forumu prilicno cesto jer volim polemisati . Pdf Politika je katastrofa . Moderatori ne stignu pobanovati , al dzaba .
Al niko me ne tera da se tamo trpam .

Mislis na forum ili na realni zivot ? U realnom zivotu vrlo rijetko jer se i ne krecem u drustvu koje je sklono uvredama .
Na forumu prilicno cesto jer volim polemisati . Pdf Politika je katastrofa . Moderatori ne stignu pobanovati , al dzaba .
Al niko me ne tera da se tamo trpam .

I jedno i drugo... mada sam više mislila na rl.

Arogancija, drskost, netolerancija, glumatanje osobe sa ogromnim samopouzdanjem, opsesija da izgledaju veci, pametniji i vazniji od drugih, osudjivanje drugih i kad su svi dokazi koji govore suprotno njihovom razmisljanju pred njihovim ocima...upiranje prstom u druge - oni su glupi moroni kako ne shvataju, bla, bla, bla ....sve vise je toga na ovom forumu...pa jos kad se udruze u copor zbog samo njima znanih razloga :sad2:

u rl nemam tih problema

Poslednja izmena:
Arogancija, drskost, netolerancija, glumatanje osobe sa ogromnim samopouzdanjem, opsesija da izgledaju veci, pametniji i vazniji od drugih, osudjivanje drugih i kad su svi dokazi koji govore suprotno njihovom razmisljanju pred njihovim ocima...upiranje prstom u druge - oni su glupi moroni kako ne shvataju, bla, bla, bla ....sve vise je toga na ovom forumu...pa jos kad se udruze u copor zbog samo njima znanih razloga :sad2:

E vidiš to ti je priča sa hiljadu verzija. Kako ti njih vidiš, tako oni vide tebe. Nego nešto drugo je poražavajuće, podelili su se ljudi nekako u dva čopora, nema nikakvih različitosti. Kad uđeš na temu znaš šta ćeš pročitati.

Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?

Зависи колико ми је стало до те особе..
Мада.. Не верујем да бих допустио да ми таква особа буде веома блиска..
Да си ми ово питање поставила пре годину-две, рекао бих Ти " наравно да му не бих остао дужан. " :rtfm: :lol:
Али сада, само бих искулирао, и продужио даље.. То је нешто на шта се сваки човек временом навикне, пре или касније..

Poslednja izmena:
E vidiš to ti je priča sa hiljadu verzija. Kako ti njih vidiš, tako oni vide tebe. Nego nešto drugo je poražavajuće, podelili su se ljudi nekako u dva čopora, nema nikakvih različitosti. Kad uđeš na temu znaš šta ćeš pročitati.

Svako ima svoje misljenje, tudje misljenje nikad nisam tretirala kao direktnu uvredu meni, direktne prozivke su ono sto nije ok.

Nije se nešto često dešavalo....ali iskreno vredjanje mi govori samo o manjku svesti i nedostatku smisla šta komunikacija predstavlja....
...a ako je baš bezobrazno, nasrtljivo i ne može se izbeći...pa onda nekad mora se odgovoriti! :mrgreen:

Ne secam se... ali ne bi reagovala otisla bi samo...

ti bi mu izrecitovala po neki stihčić i tutnula par pamfleta u džep :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A šta bi ti, da ti neko odgovori "kupio bih mu palačinku jer mi pomaže svojom dobronamernom kritikom" :lol:

pa naravno, to je sve dobronamerno tepanje :)
pa ako je baš kritična situacija, pomazim ga po oku :)

U kriticnim situacijama treba voditi racuna i o zdravlju agresora, obavezno vrhom stopala, tzv. spicom, proveriti da li agresor pati od stomacnih tegoba, ako treba detaljno mu spicom pregledati abdomen, a i predeo ispod njega. :deda:

Inače ja umem da odgovorim poprilično lepo, ali kad se spustiš na nivo da odgovaraš na psovke i vređanja ni ti nisi nešto preterano bolji. Nije lepo za slušanje onima sa strane. Uvredim ovde po forumu nekad nekoga, ali manje- više nikad prva. U suštini razvila sam nekakav odbrambeni mehanizam. Fina sam prema svima, ali dovoljno oštra, delujem kao neko ko može da ispali gomilu stvari, uglavnom znam mnogo o svima, tako da se trude da me ne potkače ni suptilno ni otvoreno. Iako ja neke stvari nikad ne bih potezala, niti bih se drala i vređala kao idiot.

Back