gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?
Mislis na forum ili na realni zivot ? U realnom zivotu vrlo rijetko jer se i ne krecem u drustvu koje je sklono uvredama .Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?
Mislis na forum ili na realni zivot ? U realnom zivotu vrlo rijetko jer se i ne krecem u drustvu koje je sklono uvredama .
Na forumu prilicno cesto jer volim polemisati . Pdf Politika je katastrofa . Moderatori ne stignu pobanovati , al dzaba .
Al niko me ne tera da se tamo trpam .
Arogancija, drskost, netolerancija, glumatanje osobe sa ogromnim samopouzdanjem, opsesija da izgledaju veci, pametniji i vazniji od drugih, osudjivanje drugih i kad su svi dokazi koji govore suprotno njihovom razmisljanju pred njihovim ocima...upiranje prstom u druge - oni su glupi moroni kako ne shvataju, bla, bla, bla ....sve vise je toga na ovom forumu...pa jos kad se udruze u copor zbog samo njima znanih razloga![]()
U takvim situacijama se prisetim agresorovih clanova porodice u najemotivnijem mogucem kontekstu, nagovestim agresoru da bi sa njegovom familijom vodio ljubav, a ne rat.Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?
U takvim situacijama se prisetim agresorovih clanova porodice u najemotivnijem mogucem kontekstu, nagovestim agresoru da bi sa njegovom familijom vodio ljubav, a ne rat.
Da li vam se kad desilo da vas neko otvoreno uvredi, nimalo uvijeno? Kako odgovarate na njih, da li uopšte odgovarate?
ovo
i agresora označavam atributima kao što su ženski polni organ u više varijanata![]()
U realu sam majstor za izbjegavanje konflikata . U mladosti sam bio drugacijiI jedno i drugo... mada sam više mislila na rl.
![]()
Od miloste naravno, emitujuci pri tom iskljucivo pozitivne vibracije.
E vidiš to ti je priča sa hiljadu verzija. Kako ti njih vidiš, tako oni vide tebe. Nego nešto drugo je poražavajuće, podelili su se ljudi nekako u dva čopora, nema nikakvih različitosti. Kad uđeš na temu znaš šta ćeš pročitati.
Svako ima svoje misljenje, tudje misljenje nikad nisam tretirala kao direktnu uvredu meni, direktne prozivke su ono sto nije ok.
Ne secam se... ali ne bi reagovala otisla bi samo...
E vidiš to ti je priča sa hiljadu verzija. Kako ti njih vidiš, tako oni vide tebe. Nego nešto drugo je poražavajuće, podelili su se ljudi nekako u dva čopora, nema nikakvih različitosti. Kad uđeš na temu znaš šta ćeš pročitati.
pa naravno, to je sve dobronamerno tepanje
pa ako je baš kritična situacija, pomazim ga po oku![]()