Somebody74
Poznat
- Poruka
- 7.985
Ali može čovek i opravdano da popiz.di
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radno mesto zahteva da budu ljubazni, predusretljivi i strpljivi! i da objasne ili pomognu maksimalno! I TAČKA!
trebalo bi svi da odu u Čačak, da vide kako su od šalterskih radnika pa sve do zdravstva, sudstva, katastra..ma svuda -ljudi predivni !!
ČAČANI-svaka čast na profesionalizmu!!!
Diskriminacija na osnovu godina starosti je takođe primetna.Nedostatak poslovne kulture i morala je prisutan svuda oko nas.
Menadzerima su zavezane ruke, jer na drzavnom poslu, oni ne mogu da otpustaju takvu bagru. I onda njih boli patka, ponasaju se kao da im je to prcija. Zamisli npr. kada bi direktor skole imao takvu vlast da moze da otpusta profesore, i da oni posle toga nemaju nikakve sanse da obore tu odluku u radnim sporovima? Pa to bi bila potpuno druga prica.
Prosto ima ljudi koji nisu za rad saljudima. Što zbog svog temperamenta, što zbog činjenice da su i korisnici usluga veoma često neopevana stoka.
Kako sam ja bez svađe mogao da ubedim čoveka da NE MOŽE DA VRATI LEK U APOTEKU. Jednom kad nešto iz apoteke izađe ne sme nazad u apoteku. Jer ljudi imaju običaj da tako obnavljaju svoje zalihe lekova. Uzmu lek i kući npr brufen kome je istekao rok prepakuju u 'moju' kutiju a iz te kutije uzmu svež i hoće da vrate... ima more primera...
Zato sam se povukao...
Ja sam pošteno odradio tu priču i prema sebi i prema drugima. Radio sam 8 godina u apoteci i kad sa video da počinjem da gubim strpljenje prema pacijentima promenio sam posao. Sad radim posao koji nema direktnog kontakta sa ljudima. Osim kontakta sa kolegama, ali to funkcioniše više nego dobro. Da sam ostao u apoteci verovatno ne bi bilo dobro...
Prosto ima ljudi koji nisu za rad saljudima. Što zbog svog temperamenta, što zbog činjenice da su i korisnici usluga veoma često neopevana stoka.
Kako sam ja bez svađe mogao da ubedim čoveka da NE MOŽE DA VRATI LEK U APOTEKU. Jednom kad nešto iz apoteke izađe ne sme nazad u apoteku. Jer ljudi imaju običaj da tako obnavljaju svoje zalihe lekova. Uzmu lek i kući npr brufen kome je istekao rok prepakuju u 'moju' kutiju a iz te kutije uzmu svež i hoće da vrate... ima more primera...
Zato sam se povukao...