- Poruka
- 3.270
Mentol ti je u gacama. :-Dgoxy:Ako to podrzvash, onda si mentol...... :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mentol ti je u gacama. :-Dgoxy:Ako to podrzvash, onda si mentol...... :|
A ti živiš u čmaru Srbije, je l?giovaniI:Podrzavam ovaj performans u Bg.
Da ima prava i pravde Ceda,Beba i kmpanija izdajnicka bi davno zavrsili na robiji debeloj.
Kosovo i Metohija su srce i dusa Srbije.![]()
bluebox:A ti živiš u čmaru Srbije, je l?![]()
![]()
Great Old One:Na forumu B92 u toku je akcija identifikovanja onih kojima je drzava Srbija protivnik No1 (po vlastitom priznanju). Vise korisnika je postavilo na avatar sledecu slicicu
![]()
E, kad se samo setim olakšanja, kad te se otresem :-D :-D :-DGreat Old One:A te analne dosetke izvlacis secajuci se svog jadnog detinjstva?
markovozd..:.......pu, djubrad izdajnicka.......ma sve to treba, bre, po kratkom postupku .....
prvo ubiti najstarije dete, a onda pucati u koleno......![]()
Majmune,ne pise se"PARRIJOTI",NEGO BEZ 'J"goxy:evo podviga mladih patrijota................Pitam se shta ce sledece spaliti i unishtiti i kada??????? :shock:![]()
Mnogo si pametan,....bluebox:A ti živiš u čmaru Srbije, je l?![]()
![]()
markovozd..:prvo ubiti najstarije dete, a onda pucati u koleno......![]()
A kolega, i vi ste se prepoznali.
taja:..ovo je neki novi...nije upucen u terminologiju
ma kakvi nije to on to mu je predmet seksualnih zelja i mokrih snova.markovozd..:Gledajuci mu avatar, meni giovannil lici na siptara, keve mi......![]()
![]()
![]()
Jadan li si ti.bluebox:Ne mogu više da shvatim ove kosovske patriote.
Svoja imanja su za lepe pare prodavali albancima. Uvukli se u sve pore ovdašnjeg društva. Kosovo im je uvek na usnama, ali ih zapravo za Kosovo zabole KU_ _ C.
E pa,gospodo kosovari, pošto ste zadnjih 20 godina kreirali naše sudbine i uzgred tvrdoglavo odbijali svaku savremenu inicijativu i pošto i dalje guslate o Mladiću i Legiji, ipak morate da shvatite da je VAS takvih u ovoj zemlji manje i da će te se morati prilagodjavati većini. Brod na kome ste, plovi na zapad. AMIN.
markovozd..:Gledajuci mu avatar, meni giovannil lici na siptara, keve mi......![]()
![]()
![]()
Great Old One:Mozda ipak ne lici. QUOTE] Ma, ipak ste ti i ovaj Govnanil braća (topla naravno) . LIČITE; LIČITE.