Uvlakacice i uvlakaci...

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Jedna devojka mi rece da je zbog toga sto ima svoj stan u BG-u imala malo problema sa momcima, jer je dobar deo njenih momaka koji nemaju svoj smestaj hteo da se useli kod nje itd.

Dobar deo studentske populacije od 20-30 nije poreklom iz BG-a i imaju problema sa smestajem, kirijom itd., a cini mi se da je devojkama u tom pogledu mnogo teze nego momcima.

Na nekoj temi jedan usamljeni forumas planirao da u svoju kucu dovede 4 studentkinje.:lol:

Nego kako vam se cini to da neko sa kim ste u vezi zeli da se uvuce u vasu kucu iz pomenutih razloga?:(

Jel neko imao nekakva iskustva povodom toga i sta znam?

Ja nisam bas tolerantan po tom pitanju.

Poslednja izmena:
Pa, za mene je sasvim O.K. da kada su u vezi i žive zajedno.
Sreća, te neko ima stan.
Koliko li ih ga sanja ?
Da, ali nisu sve veze odmah za useljavanje...
Meni se to ne svidja.
Naci ce se neko ko ce hteti da se uglavi i posle samo nekoliko meseci veze.
Mislim, meni je neki minimum godinu dana za tako nesto.

A kad vec neko nema stan jos najbolje i da nece ni da radi pa treba da mu obezbedis i smestaj i pare...:roll:

Jedna devojka mi rece da je zbog toga sto ima svoj stan u BG-u imala malo problema sa momcima, jer je dobar deo njenih momaka koji nemaju svoj smestaj hteo da se useli kod nje itd.

Dobar deo studentske populacije od 20-30 nije poreklom iz BG-a i imaju problema sa smestajem, kirijom itd., a cini mi se da je devojkama u tom pogledu mnogo teze nego momcima.

Na nekoj temi jedan usamljeni forumas planirao da u svoju kucu dovede 4 studentkinje.:lol:

Nego kako vam se cini to da neko sa kim ste u vezi zeli da se uvuce u vasu kucu iz pomenutih razloga?:(

Imam.
Ko mora da placa kiriju, a to mu jeste problem...jer dolazi iz provincije itd.
trazice nekog da mu se uvali na gajbi.

Sta da ti kaem Subudai.
4 ochiju otvorenih, i zajednicki zivot samo par meseci pred brak...
ako vec mislis da je ona prava.

Ovako- cist racun-duga ljubav ;)

Nije stvar u tome da ti neces da budes dobar i ucinis sve da toj tvojoj devojci bude dobro.....
kad te i ne kosta nista....

vec , ako se ta veza jednom zavrsi, mozes da se osecas iskoriscno^^
i da ona nije bila u vezi iz ljubavi- dakle,zbog tebe, vec da bi opstala, i zavrsila fax.

a tu mogucnost je bolje iskljuciti ~~~

Poslednja izmena:
Ma brate i ovako te nekad smori,hoces malo privatnosti,malko da se odmoris od svega a da ti neko bude non stop u kuci je nocna mora.
Mozes doci da prespavas jednu noc,a posle se lepo pokupi pa idi svojoj kucici. ***** ti to.

Pa to, necija kuca nije hotel.:roll:

- - - - - - - - - -

Moja drugarica bila sa deckom samo dok su trajale studije,
da bi mogli da zive skupa - da im bude lepse.... i da placaju samo jednu kiriju-a ne svako za sebe.

Cim se zavrsio fax - svako na svoju stranu :aha:
Pa to je OK, nista cudno, ali biti u necijoj kuci bez pardona je potpuno druga prica.

- - - - - - - - - -

Sta da ti kaem Subudai.
4 ochiju otvorenih, i zajednicki zivot samo par meseci pred brak...
ako vec mislis da je ona prava.
Ne verujem da cu ja potpisivati papire Pink.

Da, ali nisu sve veze odmah za useljavanje...
Meni se to ne svidja.
Naci ce se neko ko ce hteti da se uglavi i posle samo nekoliko meseci veze.
Mislim, meni je neki minimum godinu dana za tako nesto.

A kad vec neko nema stan jos najbolje i da nece ni da radi pa treba da mu obezbedis i smestaj i pare...:roll:

Pa, valjda se podrazumeva da, kada veza pukne, svako ode tamo odakle je došao ?
Ili, možda su na snazi neka druga pravila !?

Pa šta znam, ako se dvoje lepo slažu, što ne bi i živeli zajedno. What a big deal. Neko će da opere sudove, neko da usisa, a lepo oboma....

E sad druga stvar ako se dvoje ne slažu lepo, a jedno glumata, ne bi li imalo džabe stan....

Ljudi se snalaze,moraju probati. Nije im za zameriti :D A ti ako si lud pristani...
Valjda mora da prodje neko vreme da se iskristalise prvo neka veza,pa tek onda se razmislja u tom pravcu. I ne treba da budes tolerantan,sloboda je blago narocito u tim nekim godinama (dvadesetim). Kada primetis da te zateze u krstima e onda promeni misljenje...:D

Poslednja izmena:

Ispostavilo se da je moja drugarica bila u takvom braku. Njena kuca, kola, poslovni prostor, privatan posao,... radi od jutra do sutra a on se ususkao i digao sve cetiri, od kladionice do kladionice, od konobarice do konobarice... No, dosao je i tome kraj.

Moja kuca, moja sloboda, ne znam, volim mir i tisinu u kuci, radim sta mi volja, kad mi volja, i nekako bi mi bilo tesko da se naviknem na tempo u dvoje. Ima vremena za to, daj jos da uzivam u miru i tisini, svom prostoru, slobodi, a i mislim da ne bi trebao svaku osobu sa kojom se upustim u vezu da zivi sa mnom.

Moja kuca, moja sloboda, ne znam, volim mir i tisinu u kuci, radim sta mi volja, kad mi volja, i nekako bi mi bilo tesko da se naviknem na tempo u dvoje. Ima vremena za to, daj jos da uzivam u miru i tisini, svom prostoru, slobodi, a i mislim da ne bi trebao svaku osobu sa kojom se upustim u vezu da zivi sa mnom.

stas ti sad reko ? zar ne radi svako sta mu je volja u svojoj kuci ? i fala qrcu da ne bi svaku ribu useljavo na gajbu. zato se i trazi kompatibilnost kao predslov za vezu elda ?

Back