uvlačenje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
možda je ovo za ljis, pa možda otvorim i tamo...
glupa tema, isto ko i postavljač, pa znam da nema zamerite...
tako ja dadoh kompliment jednoj forumaljki, ona veruje da je zajebavam, dadoh repku uz komentar da sam mrtav ozbiljan, ona odgovara repkom nema potrebe da mi se uvlačiš...
pa bi ponukan time sad pito vas jelda žene...:
jel smatrate komplimente od strane muškaraca uvlačenjem...?

tako ja dadoh kompliment jednoj forumaljki, ona veruje da je zajebavam, dadoh repku uz komentar da sam mrtav ozbiljan, ona odgovara repkom nema potrebe da mi se uvlačiš...

Pa to isto ti mozes za mene da kazes.....ako tako gledas da ja sve tvoje postove lajkujem :D i dajem ti reputacije
a isto tako i Metla moze da zakljuci od mene da joj se uvlacim...msm gluposti jbt :roll: :D

Pa ako je nezasluzen kompliment onda je uvlacenje, tj. laskanje, sasvim prirodna stvar, svi to radimo. Ako je kompliment iskren, bez doze laskanja a osoba X to konstantno karakterise kao zlonamerno uvlacenje onda osoba pati od kompleksa vise vrednosti, i pati od klinicke paranoje stvarajuci iluziju o sebi da se sve vrti oko nje / njega, ili prostije receno "inferiorni seljacizam". Musko - zenska, tema.

a što ste sve zapele za tu priču ako mi se uvlači sigurno oće da me pojebbe...? :neutral:

- - - - - - - - - -

sad cu da prijavim lazova koji kaze da mi je slao pp evo nek ga prosledi ovde smradina lazovska manipulatorska kao da pokaze da je on covek

prelistaj georgejune, poslao sam ti odavno na pp predlog da prestanemo s ovim, ti naravno iskulirao...

:roll: I evo, sada moram da se "uvlacim" i kazem kako lupas...:)

Lakse prihvatam kritike. Komplimente ne znam da primim. Sto sam starija sve vise se trudim da se nasmejem i zahvalim (iz pristojnosti), ali mi je i to tesko. Ne mora biti uvlacenje, ali retko koji i da prija. Godi nesto originalno, i na racun necega zaista meni svojstvenog. A od onih klisea mi se dize kosa na glavi, cak se osecam kao da mi vredjaju inteligenciju. Pogotovo ono: -"Sta si u horoskopu?" -"Riba." -"A u horoskopu?":roll: I kako reagovati na tu budalastinu? Kako je protumaciti nego kao jeftin i mizeran pokusaj necega, ne znam ni ja cega...

sad cu da prijavim lazova koji kaze da mi je slao pp evo nek ga prosledi ovde smradina lazovska manipulatorska kao da pokaze da je on covek

e, bila tako dva buraza kod nas u jednom selu pored
25 godina nisu pricali
vis enisu znali ni oko cega su se pokrvili, toliko
a garant je bila glupost neka
i onda dodje lik sa strane
i predlozi cijelom selu da srede vodovod, sram ga bilo :lol:
ovoj dvojici to nije odgovaralo, iz nekih...horoskopskih razloga
i ocas posla se udruzise da zjebu ovog treceg...
sta da ti kazem :lol:

e, bila tako dva buraza kod nas u jendom selu pored
25 godina nisu pricali
vis enisu znali ni oko cega su se pokrvili, toliko
a garant je bila glupost neka
i onda dodje lik sa strane
i predlozi cijlom selu da srede vodovod
ovoj dvojici to nije odgovaralo, iz nekih...horoskopskih razloga
i ocas posla se udruzise da zjebu ovog treceg...
sta da ti kazem :lol:
ja ti nisam toliko povrsan kad neko pokusa na mojoj grbaci da pokaze vrednost najebo je za sva vremena

ja ti nisam toliko povrsan kad neko pokusa na mojoj grbaci da pokaze vrednost najebo je za sva vremena

:lol:
e, junac...mislim da će me opet banuju...:ok:
možda i tebe, al možda...
al dobro, možda i neće, subota je vidiš da je pusto, pa im dobro dođu dva klovna da uveseljavaju ovo malo prisutnih...:lol:

- - - - - - - - - -

neam pojma...ja sam skuzila da mene to zamara
doduse, ja imam tu medvjedju psihu:
ne dirash me, ne diram te...
ako ne bas bas iznerviras
opizdim te shapom i odo da berem krushke... : ))))
e, ti mi ne reče...jel si ti ona vragana od pre il nisi...?

Back