Uvjerio me da me voli pa me slijedeci dan ostavio preko sms-a

Hey .....ovako stvari stoje vise sam luda od njega....
Hodali smo godinu dana sve je bilo idealno savrseno da bi mi samo sms-om rekao da me ostavlja ..doslovno mi jednu vercer rekao volim te a drugi dan mi poslao sms da on vise nemoze tako da glumi i sili se biti u vezi samnom mislim milijunasica nisam da bi me trpio

HELP

Nemogu da verujem da je tolika DZUKELA .:dash::dash:

Hodali smo godinu dana sve je bilo idealno savrseno da bi mi samo sms-om rekao da me ostavlja ..doslovno mi jednu vercer rekao volim te a drugi dan mi poslao sms da on vise nemoze tako da glumi i sili se biti u vezi samnom mislim milijunasica nisam da bi me trpio

HELP

a konacno...dokaz da i zene moraju biti telepate...thank God...:worth:

HELP

Kakav je to muškarac koji raskida putem SMS-a! :worth: Pa šta će ti on? Budi srećna, nemaš za kim da žališ!

Pa ocigledno ne zeli u oci da je pogleda, a odlucio se da je otkaci - tako da svako trazenje objasnjenja... (pa sad ide moj prethodni post)

Nista licno.

Jeste to očigledno ... svi smo to i konstatovali. Ali je negde ljudski da posle godinu dana daš ili tražiš objašnjenje ..... Meni on ne bi mogao da ode bez objašnjenja ni u kom slučaju, koliko god da mu je to smaranje. Ako si mogao da ka.ra.š godinu dana, pa možeš i da objasniš valjda.

E ovako stvari opsirno stoje .....upoznali smo se pa samo se vidjali i onda smo poceli vezu...
U toj vezi je on mene cuvao ,pazio mazio kako bi se reklo drzao me ko kap vode na dlanu ...nije me samo rijecima uvjeravao da me voli nego i djelima i to ogromnim...kao i ja njega ...prvo sam ja upoznala njegove roditelje pa on moje isla sam ja njemu doma dolazio on meni sve skupa idealno da nikada nebi vjerovala da ce mi to napraviti ...Zajednicki planovi o buducnosti i o svemu dok mi jedan dan nije stigao sms da takav je bio da kad smo taj dan telefonski razgovarali bilo sve ok ....pa zar se tako lako prestaje voljeti....ili je negdje zabrljao pa se bojao priznati ...

Da se mi sluchajno ne znamo odnekud :lol:

Back