uvin caj?

• Začetnik teme Začetnik teme marria
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

marria

Gost
Imam devojcicu staru dve godine. U poslednja dva dana vrlo cesto ima potrebu da piski, nekad joj se desi da svakih 10 minuta ide na wc. Da li je to znak neke prehlade i da li bi vredelo da joj dajem uvin caj ( ako je uopste preporucljivo da se daje deci)?
Molim Dr da mi odgovori, ili neko ko je upucen.

marria:
Imam devojcicu staru dve godine. U poslednja dva dana vrlo cesto ima potrebu da piski, nekad joj se desi da svakih 10 minuta ide na wc. Da li je to znak neke prehlade i da li bi vredelo da joj dajem uvin caj ( ako je uopste preporucljivo da se daje deci)?
Molim Dr da mi odgovori, ili neko ko je upucen.

Da,uvin čaj je najbolji za te svrhe....Ali Vam preporučujem sledeće....Dete odvedite pedijatru radi pregleda urina(biohemija,urinokultura),a tek onda krenite sa UVINIM Čajem.Način pripreme istog opisao sam ranije....Iskreni pozdrav,

Kolega je rekao manje vise sve,ja cu samo dodati da je vrlo bitno da dete odvedete lekaru,da se uradi urinokultura...ukoliko postoji infekcija i znacajan broj bakterija u urinu,uvin caj bez obzira na svoja dobra svojstva tu nece pomoci nego se moraju ordinirati antibiotike...nemojte odugovlaciti sa odlaskom pedijatru jer takve infekcije znaju da se "popnu" odnosno da zahvate ne samo mokracnu besiku nego i bubrege.

Back