Uvesti porez na meso, zbog buducnosti dece !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukratko rečeno, postavljač izvrće činjenice u svoju korist... I još se uvredi kada mu neko to kaže. :lol:

Mora da ga debelo plaćaju ili su mu pošteno isprali mozak... ili mu je jednostavno mnogo dosadno... :lol:

Dovljno je postaviti link (iza koje stoji kompanija mesa) i to postaje automatski istina. Da izvestaj UN o industriji mesa koja zagadjuje planetu i unistave pririodne resurse je lazan ili da se pokazao da nije tacan kako neki hoce da prikazu, odmah bi takvu vest objavili svi. Imamo samozvane doktore nauka koji otkrivaju teorije zavere planetarnih razmera. Rade u Carnexu ili Neoplanti.

Sta kazu doktori iz Srbije, na drzvanoj TV u dnevniku - vise voca i povrca, a meso i mesne preradjevine minimum. Ne klip kucna izrada dr.mr.pr prica kako je meso zdravo i to je istina na kvadrat !

Opet izmisljas, nigde doktorka to nije rekla al bas nigde vec neka tzv voditeljka, znaci jos jedna laz. Ja sam samo cuo da su problem gojazne osobe ( ja sam mojih 73kg na 180cm tesko da sam podgojen ) i to sto se ne bave fizickim aktivnostima. Pa hajde onda jos jedared, idemo da trcimo 10km, jel moze?

11. PETA
1. A group of hippocrites who will never hesitate to pour paint on a rich lady's fur coat, but will never in a million years pour paint on a biker's leather jacket.

2. A group of mush wimp clowns who, living in the traditions, safety, and blessings of a Christian nation, subscribes to Hindu reincarnation nonsense about cows being ex-humans.
Listen up, PETA punk: Meat is NOT murder, and that cow is NOT my grandma. Pour paint on MY leathers and I'll ram a wiener dog up yer backside!
To je demanti da izvestaj UN nije istinit ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back