Uvesti porez na meso, zbog buducnosti dece !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kako da ne, milenijumima ljudi love i jedu zivotinje i sada se ovi nasli pametni. Glavni krivac im je metan? Pa ako su toliko sposobni onda treba da znaju da metan moze da se koristi kao izvor energije i da recimo neka veca farma koja ima 200 krava ( sto je malo ) jedna krava godisnje moze da proizvede oko 200L ili oko 0.5L dnevno ( to mislim na ekvivalent benzinu ) znaci da tih 200 krava dnevno mogu da proizvedu oko 100L goriva, recimo da imas jedan agregat koji radi na metan sa tih ekvivalentnih 100L mozes da proizvedes barem 60kw/h ili dovoljno za 6 prosecnih stanova ako ne i vise A gde je tu mleko, svaka od tih krava daje oko 18L mleka, sto je dovoljno za min 18 ljudi na dnevnj bazi ili 36 ako uzmes da je neki prosek 0.5L mleka, posle dodje klanje, recimo da krava ima 200kg upotrebljivog sadrzaja ( mesa ) to je dovoljno za barem 1000 ljudi ili da prehrani nekog 3 godine. Ako im smeta ugljen dioksid onda hajde da pobijemo 5 milijardi ljudi jer ipak su ljudi najveci krivci..

А да се прво уведу закони и прописи који би омогућили производњу здраве и безбедне хране биљног порекла, лако би после за месо, млеко, јаја, мед...
Јер ако је биљна храна небезбедна и сумЉива, као што јесте, сви вегани ће поумирати и нећемо моћи ин виво да се уверимо у елементарну искључивос'!
:per::zper::per:

Ma kako da ne, milenijumima ljudi love i jedu zivotinje i sada se ovi nasli pametni. Glavni krivac im je metan? Pa ako su toliko sposobni onda treba da znaju da metan moze da se koristi kao izvor energije i da recimo neka veca farma koja ima 200 krava ( sto je malo ) jedna krava godisnje moze da proizvede oko 200L ili oko 0.5L dnevno ( to mislim na ekvivalent benzinu ) znaci da tih 200 krava dnevno mogu da proizvedu oko 100L goriva, recimo da imas jedan agregat koji radi na metan sa tih ekvivalentnih 100L mozes da proizvedes barem 60kw/h ili dovoljno za 6 prosecnih stanova ako ne i vise A gde je tu mleko, svaka od tih krava daje oko 18L mleka, sto je dovoljno za min 18 ljudi na dnevnj bazi ili 36 ako uzmes da je neki prosek 0.5L mleka, posle dodje klanje, recimo da krava ima 200kg upotrebljivog sadrzaja ( mesa ) to je dovoljno za barem 1000 ljudi ili da prehrani nekog 3 godine. Ako im smeta ugljen dioksid onda hajde da pobijemo 5 milijardi ljudi jer ipak su ljudi najveci krivci..

Izvestaj UN, meso je opasnije cak i Osame Bin Ladena. Buducnost dece,buducih pokoljenja,planeta je upravo u Veganstvu. Moze svako da ima svoje misljenje i da kaze sta hoce, ali imamo izvestaj UN.

А да се прво уведу закони и прописи који би омогућили производњу здраве и безбедне хране биљног порекла, лако би после за месо, млеко, јаја, мед...
Јер ако је биљна храна небезбедна и сумЉива, као што јесте, сви вегани ће поумирати и нећемо моћи ин виво да се уверимо у елементарну искључивос'!
:per::zper::per:
Vazno je da imamo izvestaj UN, da je meso najveci unistavac planete, a svako neka misli ono sta hoce.

Izvestaj UN, meso je opasnije cak i Osame Bin Ladena. Buducnost dece,buducih pokoljenja,planeta je upravo u Veganstvu. Moze svako da ima svoje misljenje i da kaze sta hoce, ali imamo izvestaj UN.

Un kaze? Ja tu vidim nekog salabajzera koji suska dok prica a koliki je autoritet dokaz je novinar koji je elegantno obrisao dupe njime u prvih 60sec. Ti jedi sta hoces al da mi uvedu dodatni porez na meso, tesko, vegetarijanci mogu da jedu sta zele, mahovinu, alge i ostale gluposti al meso samo nek probaju da mi zabrane...

Vazno je da imamo izvestaj UN, da je meso najveci unistavac planete, a svako neka misli ono sta hoce.
УН се искомпромитовала до сада н пута, тако да је њихово мишљење ирелевантнио!
Ми нисмо биљоједи, већ сваштоједи.
Уосталом већ сам ти једном напоменуо да, рецимо, овца која је пар екселенс биљојед има црева 50-60 метара, зависно од расе, а људи до 8 метара укупно.

Unapred se mole ucesnici da diskutuju ne krseci pravilnik foruma kao i da ne postavljaju neprimerene fotografije i linkove nevezane za temu.

Moja slika ima smisla i nije u redu sto si je obrisala.

Da bi se obezbedila hrana svim ljudima na svetu stvara se ogroman pritisak na nas ekosistem.
Indija je pre par godina sprovela akciju da uvede drugi obrok dnevno za 300 miliona ljudi, sto je ogromna koilicina hrane i zagadnjena koje proizvodi.

Sa druge strane ljubimici, kao psi i macke, imaju ogroman "carbon imprint", a niko ne govori o smanjenju njihovog broja, cak sta vise vegani cesto zagovaraju prava zivotinja.

Tako da je sasvim odgovarajuca slika bebe koja umire, dok zivotinja ceka da je pojede.
Nije u redu da osudjujes, samo zato sto ne razumes i zamilio bih da se moja slika vrati.

ja na drugi tas cele priče stavljam sarmu.

13.jpg

Pazi sad kad su se razotkrili pravi razlozi za kampanju..

Hoće bagra da oporezuje sve.

...porez se za sve placa na ovaj ili onaj nacin...ali ovoliki davez oko toga da ne treba jesti meso,
da je stetno trtmrt...muka mi je vise...sta bre koga briga sta ko jede, ko ima para jesce, ili ko voli
takodje...a ostali ne moraju, ne uteruje ih niko motkom u mesaru....ooooooo zivoteee....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back