UVESTI DRES KOD OBLACENJE-U OSNOVNE I SREDNJE SKOLE !

Mislim da je zaista doslo krajnje vreme,da se propise zakonskim aktima,kako ucenici
treba da budu obuceni,kako u Osnovnim ,tako i u Srednjim skolama.Naravno,ovim
propisom,treba obuhvatiti i nastavno osoblje,koje se vrlo cesto (zenski deo osoblja)
oblaci vrlo provokativno,i uznemirava seksualno decake u pubertetu,koji su vec i po
prirodi stvari,u tom dobu seksualno skoro uvek uzbudjeni.

Znam da zbog finansijske situacije,koja je za vecinu roditelja vrlo nepovoljna,nije lako
nesto uciniti u tom pravcu.Ali i pored te cinjenice,treba svako u domenu svoje kompentencije,da ucini sve,da djaci ne dolaze na casove,obuceni kao za nocne
izlaske po diskotekama i klubovima.U ovome vidim veliku ulogu roditelja,koji kako se
da videti skoro potpuno su vaspitavanje svoje dece,prebacili na Nastavnike i Profesore.To je veoma krupna greska.Ako roditelji,ne mogu da vaspitaju jedno,
eventualno dvoje dece (to je danas maksimum) kako ce to moci da ucine njihovi
Nastavnici,koji samo u jednoj radnoj smeni,imaju oko sto asamdeset djaka,o kojima treba i da brinu i da ih necemu konacno i nauce.Ali u kontekstu ovoga problema,
vidim i neke druge,nemile pojave.Recimo aktuelni Ministar Kulture u Vladi Srbije,
izgleda kao groteksna cirkuska figura,sa kosom ofarbanom i ulepljenom nekim
OHO lepkovima,sa podignutim cupercima kao rogovima Mefista,napravljenim od te
njegove jadne kose,sto mu je jadnicku jos ostala.To svakako nije dibar primer nasim
pubertetlijama,koji uvek mogu da kazu:Pa sta nama zamerrate kako se oblacimo,
pogledajte Ministra Kulture-on nam je svetli primer !!!

Marija.S.Moram da te pohvalim ovako javno.Potpuno pravilno si shvatila,moj dobronamerni savet,koji se tice oblacenja
i ponasanja nase skolske dece (ja ih nemam,jos sam mlad za takve obaveze) ali sam u stanju da problem sagledam
i dam konkretne pravce resavanja.Primetio sam,da su ucesnici foruma Krstarica,uglavnom IMUNI na svaki ozbiljniji
problem koji se u njemu tretira.Svo ucesce nasih forumasa,svodi se samo na neku zezanciju (protiv cega apsolutno nisam) ali trebalo bi ucestvovati i u diskusijama,koje bi neke negativne pojave u nasem drustvu,pomerile,pa makar to
bilo i za milimetar-ipak,i to je pomeranje,pa ma kako slabo bilo.Mislim da napore koje neki od nas cine,u tom pravcu
ne ceni pravilno i sa podrskom,ni oni koji upravljaju forumom Krstarica-na zalost.

Sve te probleme koje vidiš možeš da rešiš internatom , od jaslica do radničke hale !

Oduzmeš roditeljima decu , još po rođenju , vakcinom ih privremeno sterilišeš ( posle treće decenije vakcina izčili za one koje zaslužuju razmnožavanje - kako si ka eugeničar predlagao u prošlom blogu ) , čipuješ i uniformišeš ( emesto dresa sa kodom - to je zastaralo tehnološki , pa i nesigurno , a pomalo podseća na robijašnicu , sam vidljiv kod ) ! Sterilizacijom dobijaš rešene sve pubertetske i adoloscentne probleme ; polaznici biće visoko skoncentrisani bez učestalog biološko emotivnog vibriranja ; pa će kao takvi biti visoko spremni za obuku , trening i dresuru ! Oni koji ne postignu visoke rezultate , oni i ne zaslužuju višu fazu društvenog biološkog poverenja , njih jednostavno preko čipa isključiš iz života . Zaslužne smestiš u radnim odelima u proizvodne hale sa radničkim smeštajem , i uključiš u drštveno koristan rad koji vazdiže i oplemenjuje . Najboljima , ukineš sterilnost i dozvoliš polno opštenje sa različitim polom , samo radi razmnožavanja ! I evo ti zaokružen program - ne moraš da okolišeš , dragi moj eugeničaru !

Eugenika.jpg

Back