Uvela ruza

Cico,a kako to pises da ti je tekst uokviren i ispod smajlija?Hocu i ja tako da pisem u buduce
tooth.gif

Pa zeznula se sto je spavala sa nekim, jer nikad ne mozes da budes sigurna da li ce te taj ozeniti.
A niko nikog ne moze da natera.... moze samo da kaze CAO i to je to ^^

Sada joj je najbolje da razmislja da i nisu jedno za drugo , i da je bolje sto se to zavrsilo pre braka, nego da se kasnije razvode :)

Pa zeznula se sto je spavala sa nekim, jer nikad ne mozes da budes sigurna da li ce te taj ozeniti.

Sada joj je najbolje da razmislja da i nisu jedno za drugo , i da je bolje sto se to zavrsilo pre braka, nego da se kasnije razvode :)

Istina.

@Cico trebalo je da se vise pozabave alergijom nego seksom. Bili bi srecniji na kraju.

:heart:
Za mene je razvod najveca tragedija. Niko nije srecan zbog toga, ma koliko pricali kako su "srecno razvedeni". I jednom i drugom je srusena vizija buducnosti. Zbog toga ja veoma pazim s kim cu da budem u vezi ili nesto dublje. ;) :heart:

Back