GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.942
Руља=Тиранин+Олигархија+Сиротиња
Руља је квази-сталеж са стварним класама ...![]()
Klasičan recept nacionalsocijalizma...samo radi vlasti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руља=Тиранин+Олигархија+Сиротиња
Руља је квази-сталеж са стварним класама ...![]()
Klasičan nacionalsocijalizam...
„Država to sam ja“ (fr. L'État, c'est moi) - to je omiljena izreka izdajnika AV … Biće da je u pravu, prisvojio je sve, a uskoro će da nam uzme, svojom pogubnom politikom, i jedino što nam je još preostalo - naše živote …Држава=Партија
Али то хоће да преври, сами себе ће да дестилишу ...
Мало опусти, али после буде боље
„Država to sam ja“ (fr. L'État, c'est moi) - to je omiljena izreka izdajnika AV … Biće da je u pravu, prisvojio je sve, a uskoro će da nam uzme, svojom pogubnom politikom, i jedino što nam je još preostalo - naše živote …
Да, и то онај весољни, неће му помоћи да се удави ни браћа му Арапи …Држава то сам Ја = После мене потоп
Гледам ове избезумљене њушке лопужа из "НАТО - Савез за Србију", биће да им и сам ђаво завиди, јер нешто ружније ни он не може да осмисли, и сам себи изговарам кроз сузе:
Боже, поред оваквих кретена АВ ће Србијом да влада до краја живота... Чак и онда када Срба толико претекне да стану под једну крушку видећемо ту ружну аџуванску њушку …![]()
Ко губи има право да се љути и заболе ме увце што те овце креше неки аџуванчина жути ...Sav decenijski rad serbskih patrijota je doveo do toga da Srbijom upravlja...Milo Đukanović...
Јавно обећавам - ући ћу у странку у којој нема лопова, будала, издајника, наркомана и развратника …
Sve moze da se menja, duso, ali ja sam uvek za NATO!
Vrela cico, pardon, pico, lutalico, , varalico, karalico, neznalico, ne prizivaj to najveće zlo !Sve moze da se menja, duso, ali ja sam uvek za NATO!
Слажем се - само са пучем се могу са власти отерати и Курта и Мурта …Замислимо један мисаони експеримент, ко и како ће победити Вучића на изборима !
Kada на изборима само веће зло може да победи мање зло, онда је то знак да је друштво захваћено акутном пандемонијом.
Спирала катастрофе пандемоније и њихових дијаболика, решава се само пучем !