Uvek ZA, a nikada PROTIV, naročito ne na način koji nam predlaže rulja – »NATO – Savez za Srbiju«

Држава=Партија

Али то хоће да преври, сами себе ће да дестилишу ... :D

Мало опусти, али после буде боље
Država to sam ja“ (fr. L'État, c'est moi) - to je omiljena izreka izdajnika AV … Biće da je u pravu, prisvojio je sve, a uskoro će da nam uzme, svojom pogubnom politikom, i jedino što nam je još preostalo - naše živote …

Država to sam ja“ (fr. L'État, c'est moi) - to je omiljena izreka izdajnika AV … Biće da je u pravu, prisvojio je sve, a uskoro će da nam uzme, svojom pogubnom politikom, i jedino što nam je još preostalo - naše živote …

Држава то сам Ја = После мене потоп

Држава то сам Ја = После мене потоп
Да, и то онај весољни, неће му помоћи да се удави ни браћа му Арапи …

573568

Гледам ове избезумљене њушке лопужа из "НАТО - Савез за Србију", биће да им и сам ђаво завиди, јер нешто ружније ни он не може да осмисли, и сам себи изговарам кроз сузе:

Боже, поред оваквих кретена АВ ће Србијом да влада до краја живота... Чак и онда када Срба толико претекне да стану под једну крушку видећемо ту ружну аџуванску њушку … ;)

Гледам ове избезумљене њушке лопужа из "НАТО - Савез за Србију", биће да им и сам ђаво завиди, јер нешто ружније ни он не може да осмисли, и сам себи изговарам кроз сузе:

Боже, поред оваквих кретена АВ ће Србијом да влада до краја живота... Чак и онда када Срба толико претекне да стану под једну крушку видећемо ту ружну аџуванску њушку … ;)

E, ali će nas zato ON uvesti u EU i NATO...

Samo ne tim redom, nego obrnuto.

Sav decenijski rad serbskih patrijota je doveo do toga da Srbijom upravlja...Milo Đukanović...

I, da znaš da mi je ta ironija izuzetno zabavna.

Niko se nije poshrao na razne radikale i slične...i niko se ne shere na njih svaki dan...kao što to radi AV.

Јавно обећавам - ући ћу у странку у којој нема лопова, будала, издајника, наркомана и развратника

Замислимо један мисаони експеримент, ко и како ће победити Вучића на изборима !

Kada на изборима само веће зло може да победи мање зло, онда је то знак да је друштво захваћено акутном пандемонијом.

Спирала катастрофе пандемоније и њихових дијаболика, решава се само пучем !

Замислимо један мисаони експеримент, ко и како ће победити Вучића на изборима !

Kada на изборима само веће зло може да победи мање зло, онда је то знак да је друштво захваћено акутном пандемонијом.

Спирала катастрофе пандемоније и њихових дијаболика, решава се само пучем !
Слажем се - само са пучем се могу са власти отерати и Курта и Мурта …

Back