Uvek te se setim ljubavi stara : )))

baby jane

Buduća legenda
Poruka
44.496
Elem, sto godina nisam temu postavila a danas sam bas cool raspolozena pa moram nesto da vas priupitam :p
Ovih dana se sretala cesce sa ljudima iz davne proslosti (uglavnom iz osnovne skole), i na fejsu me pronasli neki koje dugo ni cula ni videla nisam jer smo se nekako svi rastrkali na sve strane i nadje me drugar koji je uvek samo u mene bio zaljubljen i to je bila javna tajna, dupence su mu pomerali ostali kad sam ja bila u blizini, i kaze odselio se iz naseg rodnog grada, kaze za isti ga vezuje samo lepo secanje na mene i cesto me se seti...moram priznati da mi to "priznanje" bas simpaticno zvucalo narocito sto znam da ga zivot nije mazio!

Jel imate vi tako neku simpatiju, neostvarenu ljubav koja vam je ostala u lepom secanju dugo godina :D?
Ako imate, pisite nam o tim slatkim mukama kad smo klinci bili ( da zaboravimo malo na sponzoruse, sponzore i poremecene ljubavne odnose) :zkez:
Ono, kako ste neku devojcicu vukli za kikice jer vam se svidela il kako ste "slomile" srce nekom decaku kad vas pitao da podjete a vi mu rekle ne :p

Elem, sto godina nisam temu postavila a danas sam bas cool raspolozena pa moram nesto da vas priupitam :p
Ovih dana se sretala cesce sa ljudima iz davne proslosti (uglavnom iz osnovne skole), i na fejsu me pronasli neki koje dugo ni cula ni videla nisam jer smo se nekako svi rastrkali na sve strane i nadje me drugar koji je uvek samo u mene bio zaljubljen i to je bila javna tajna, dupence su mu pomerali ostali kad sam ja bila u blizini, i kaze odselio se iz naseg rodnog grada, kaze za isti ga vezuje samo lepo secanje na mene i cesto me se seti...moram priznati da mi to "priznanje" bas simpaticno zvucalo narocito sto znam da ga zivot nije mazio!

Jel imate vi tako neku simpatiju, neostvarenu ljubav koja vam je ostala u lepom secanju dugo godina :D?
Ako imate, pisite nam o tim slatkim mukama kad smo klinci bili ( da zaboravimo malo na sponzoruse, sponzore i poremecene ljubavne odnose) :zkez:
Ono, kako ste neku devojcicu vukli za kikice jer vam se svidela il kako ste "slomile" srce nekom decaku kad vas pitao da podjete a vi mu rekle ne :p

Ja sam jednu iz osnovne skole vukao za kikice pa dolazio njen tata da mi objasni da se tako ne radi sa devojcicama :confused:
Ja se mojih starih ljubavi iz detinjstva i ne secam rado.Bio sam mlad,glup i nedokazan.Jurile me neke devojcice a ja kao neka mazga samo loptu i na livadu.Cudi me kako gej nisam postao.
A ove u koje sam ja bivao zaljubljen bile sve neke tunjave i povucene.Progovarale po 3 reci dnevno i nisam znao kako da im pridjem.

vatao sam devojcicu za sisice a ne za kikice

Drage moje forumasice i forumasi.Cim neko pocne da se seca,svojih starih ljubavi......znaci,da ga vreme gazi.Najveca inajstrasnija je ona ljubav,koja se odvija
SADA.Ostavite se drage kolege i koleginice,svega onoga sto je "bilo".To sto je bilo,to je odneo vihor vremena,i treba da ode u nepovratni zaborav.Mazite i milujte
ono,sto sada imate pored sebe.Ostavite uspomene,da kada budete u dubokoj starosti,kada sa "onom" stvari,mozete da brisete prozore,ostavite za to vreme,
sve te vase uspomene,na prosle uspesne ili promasene ljubavi.Znaci.Razumeli smo se.Prigrlite snazno i strasno,tu ljubav,koju imate SADA.

Ja sam jednu iz osnovne skole vukao za kikice pa dolazio njen tata da mi objasni da se tako ne radi sa devojcicama :confused:
Ja se mojih starih ljubavi iz detinjstva i ne secam rado.Bio sam mlad,glup i nedokazan.Jurile me neke devojcice a ja kao neka mazga samo loptu i na livadu.Cudi me kako gej nisam postao.
A ove u koje sam ja bivao zaljubljen bile sve neke tunjave i povucene.Progovarale po 3 reci dnevno i nisam znao kako da im pridjem.

Haha slatko, nadam se da se sada zaljubljujes u one koje vise pricaju : )

vatao sam devojcicu za sisice a ne za kikice

Tada se nemaju sisice nesto si se preracunao :p

Naravno da svi imamo ljubavi iz detinjstva koji se rado secamo......Cak i kada ostarimo....

To su one najlepse uspomene.

Pa ajd Blajbi malo koju rec o tim najlepsim uspomenama :D

Drage moje forumasice i forumasi.Cim neko pocne da se seca,svojih starih ljubavi......znaci,da ga vreme gazi.Najveca inajstrasnija je ona ljubav,koja se odvija
SADA.Ostavite se drage kolege i koleginice,svega onoga sto je "bilo".To sto je bilo,to je odneo vihor vremena,i treba da ode u nepovratni zaborav.Mazite i milujte
ono,sto sada imate pored sebe.Ostavite uspomene,da kada budete u dubokoj starosti,kada sa "onom" stvari,mozete da brisete prozore,ostavite za to vreme,
sve te vase uspomene,na prosle uspesne ili promasene ljubavi.Znaci.Razumeli smo se.Prigrlite snazno i strasno,tu ljubav,koju imate SADA.
Promasio si temu skroz ali skroz: )

Jana nam rapidno matori otkad se vencala, jel to? :sad2:

Stizem vas polako :p

Pa ajd Blajbi malo koju rec o tim najlepsim uspomenama :D

Prvi put sam kopio devojci kartu za bioskop....

I to u najmracnijem delu...

Film je bio "Robinson Kruso" i sada se jos secam

Hteo sam da je uhvatim za ruku ali me je bilo strah...

Grlo mi se stezalo...Kucalo u slepoocnicama...

Tek iza polovine filma sam joj prstom pipnuo ruku, onako kao fol, slucajno...

Nije sklonila ruku..

Ostavio sam prst na njenoj ruci...Osmehnula mi se saucesnicki, valjda da me ohrabri.. ...

Stavio sam konacno ruku na njenu..

Ukocio sam se...Znoj me je probijao...

Nije izvukla ruku..

Bio sam najsrecniji covek na svetu....

(Posle sam cuo da tada vec nije bila nevina) :sad2:

Nije sklonila ruku..

Ostavio sam prst na njenoj ruci...Osmehnula mi se saucesnicki, valjda da me ohrabri.. ...

Nije izvukla ruku..

Od tada je krenulo naopako. :lol:

... sve je sad i nikad više, nema sutra, nema juče...
nemoj da joj brojiš mane, ljubav nema bolje dane :)

Elem, ja se ipak sećam :rumenko:, i to jednog plavog Petera iz prvog osnovne. Molila sam tetku da me vodi do njegove zgrade i da ga gledamo kako se igra u pesku (nisam mogla sama, jer je zgrada bila daleko za šestogodišnju mene, a i trebalo je preći 2 raskrsnice) ... ja naravno sakrivena od stida iza tetkinog kaputa :lol:

Najlepše kod sećanja je da se pamte uglavnom lepe stvari, i tako i treba da bude... vreme briše sve žali i eventualne gorčine neostvarenih, manje ostvarenih ili ugaslih ljubavi, uz svest da su međuljudski/ljubavni odnosi u datom trenutku između datih aktera bili baš onakvi kakvi su jedino i mogli da budu - jer da je nešto drugo bilo moguće, bilo bi.

Mene toliko pregazilo vreme da ne mogu ni da se setim starih ljubavi.

Nazalost ne. :sad2: I dalje se najcesce zalepim za neku "mutavu" i nepristupacnu.I zauzetu,da dodam.

Ovde na forumu bar nisu mutave, eto ti prilike :p

Nije sklonila ruku..

Nije izvukla ruku..

Blajbi, kakva neiskvarena romantika :zaljubljena:

sta bre nema, ima se, secam se one cijoj pamtim poljubac imala je velike divne sise i joj jedne koje sam ja stalno fatao :rumenko:

U osnovnoj skoli :think:?

- - - - - - - - - -

I Cvetu sta je bilo sa Petrom : )))?
Sa PetErom :lol:

Uglavnom, moj Slovenac je danas oženjen, ćelav i sa stomakom do zuba, ima dvoje sitne dece i voćnjak i vinograde negde u Slavoniji (naravno, ja to sve znam jer sam mu virkala u fb profil :cool:).

Popila bih čašu vina sa Peterom, no samo zato što sam vinopija i što bi bilo lepo setiti se osnovnoškolskih gluposti i davno prošlog vremena, države i grada u kojem niko od nas više ne živi.

Uglavnom, moj Slovenac je danas oženjen, ćelav i sa stomakom do zuba, ima dvoje sitne dece i voćnjak i vinograde negde u Slavoniji (naravno, ja to sve znam jer sam mu virkala u fb profil :cool:).

Popila bih čašu vina sa Peterom, no samo zato što sam vinopija i što bi bilo lepo setiti se osnovnoškolskih gluposti i davno prošlog vremena, države i grada u kojem niko od nas više ne živi.

E to, obozavam uspomene, tako su neiskvarene i lepe :ok:

Bar nemas za cim da zalis.
Moje ljubavi iz klinackih dana,u to vreme prilicno krzljave i ne bas lepe,danas bez problema bi mogle da prodju u kategoriju top model.Eto bar ove 3 kojih se secam.
Izgleda da sam imao dobar insekt kada su devojke u pitanju.

imao sam jednu Aleksandru...danas je bankarka...zbog nje sam se potukao sa Dejanom i naravno izvukao sam deblji kraj...mnogo kasnije sam saznao da je bila femme fatal gde god se pojavi, te da je i u gimnaziji bila predmet uzdaha i vlažnih snova mnogih muškarčića...čak i danas sa 4 banke odlično izgleda, mada su je godinice već načele...udala se za nekog ćelavog klipana koji naspram nje izgleda ko trabant pored kadilaka...ali riba je bila i ostala kako god...i kad god je vidim bude mi nekako milo i lepo i udelimo jedno drugom po kez :lol: nemam šta drugo da dodam...
što se tiče vučenja za kike i hvatanje za dupe i sise, što je bilo aktuelno u to vreme, nisam se time bavio - bio sam izvan te priče...bilo me sramota da to radim :lol:

E ovako... isao sam tada u 4. razred. Zvala se Jelena. Kada god je bilo moguce (znaci da uciteljica ne bulji u mene ili da me ne prozove da odgovorim, odrecitujem itd.), ja sam gledao Jelenu. Posle napisanog domaceg zgrabio bih bicikl i uputio se na drugi kraj grada, u kojem je ona zivela. Burzujski kvart, koji je zbog broja ginekologa koji su tu ziveli nosio (i dan danas nosi) naziv "Pickovac" :mrgreen:
Stao bih pred njenu kucu i vikao "Jelena, Jelena!", uvek spreman da zaverglam pedale bajsa ukoliko bi izasao njen cale. Kada bi se ona pojavila u dvoristu te prelepe kuce u kojoj je zivela, ja bih se osecao presrecnim a srce bi mi kucalo nenormalnom brzinom. Nije izlazila na ulicu, nismo se igrali zajedno, ne. Ja sam sedeo na biciklu, drzeci se jednom rukom za kapiju njene kuce, a ona je bila u dvoristu. Pricali smo nesto, ali cisto da ne bi cutali. Bitno je bilo da smo bili tu, sami nas dvoje.
Naravno, u Jelenu su se zaljubili i mnogi drugi, pa mi je ostao u secanju jedan hladni zimski dan, kada sam se posle skole odmah ispred ulaza posibao sa Milosem. Borba dva nejaka klinca je bila prilicno krvnicki vodjena...dok neko od starijih nije uleteo i razdvojio nas. To malo kovrdzavo g*vno, pomislim svaki put i dan danas kada se setim. :lol:

Secam se jedne Tanje. Zivela je na selu, i preko vikenda je dolazila kod babe u nas grad. Tada sam ja imao sigurno vec nekih 14-15 godina (nisam vise ziveo u Srbiji, ali bih dolazio manje-vise redovno, bar na raspustu). Ta mala je bila opasna. Mladja od mene, ali bogatija iskustvom...ma za milje ispred mene tada. Uglavnom, secam se da sam zbog nje prevalio lepu kilometrazu bajsom iz grada do njenog sela, i to u sred leta. Sve to zarad malo ljubljenja i "hvatanja" na trosedu u njenoj kuci, dok su joj roditelji bili na poslu. Toliko smotan sam bio da je proslo nekoliko sati a da nisam presao na delo. I onda mi je rekla kako joj keva stize sa posla uskoro. Zajaho sam bajs i opet na "Tour de Srem"...o majko, hahaha... :lol:

I jos jedne Jelene se secam. Bila je izbeglica iz Bosne. Izmedju zadnjeg puta kada sam je video i naseg ponovnog susreta je proslo nekoliko godina...pa sam se prijatno bio iznenadio kako se ona razvila. Hehe... Izasli na pice, posle zavrsili u krevetu...jedna od jacih sisa, koje ce mi ostati u secanju.

Back