uvek potentni

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baba sa 20 god., da
a ti budi i kokoska i curka, sta god ti je drago :aha:

Neke zene su babe u glavi, sto je mnogo gore, nego da su stvarno babe. Decko te je procitao, nemoj da se zestis zbog toga. A ja nemam komplekse da budem i baba i curka i kokoska i sve drugo za one kojima to treba, jer su sami nesigurni, tako dugo dok sam svesna svojih kvaliteta, ne smeta mi misljenje goreg od mene. :D

Ne, ne bi mi dosadio takav muskarac, naprotiv! Medjutim, upitala bih se da li on ima jos po nesto u svojoj glavi sto bi mogao da mi ponudi, pa ako se pokaze da nema, to bi onda mogao da bude poveci problem.

e ovako nekako i kod mene
samo sto takav ne postoji, kao ni zena kojoj je stalno do seksa
to moze da bude na pocetku veze, a posle nekog vremena ne zasigurno

e ovako nekako i kod mene
samo sto takav ne postoji, kao ni zena kojoj je stalno do seksa
to moze da bude na pocetku veze, a posle nekog vremena ne zasigurno

Gresis, silno gresis. Jos kako postoji takav muskarac. A i takva zena, hihi.... Posle nekog vremena dolazi do izrazaja cinjenica kolio ljubavi uopste postoji.Kod onih koji se ohlade, to je siguran znak da ljubavi uopste nije ni bilo, nego samo mala zagrejanost. A pametna zena ce jos kako znati da odrzi interesovanje muskarca koga voli.

Gresis, silno gresis. Jos kako postoji takav muskarac. A i takva zena, hihi.... Posle nekog vremena dolazi do izrazaja cinjenica kolio ljubavi uopste postoji.Kod onih koji se ohlade, to je siguran znak da ljubavi uopste nije ni bilo, nego samo mala zagrejanost. A pametna zena ce jos kako znati da odrzi interesovanje muskarca koga voli.

Otkud znas?:)

to mu dodje posao, da odrzavas interesovanje... mora se ceo dan vezbati intuicija :I

i shta jos... da se uspesno odrzi... i kako se vezba intucijia... i sta se dobije time
volis nekog na kome dokazujesh svoju intuiciju?

jednostrano? ili nije ok logicki

Back