uvek potentni

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
shta mislite zene da li bi vam dosadio mushqarac koji bi da se ebe 24/7
koje metode bi primenile da ga skinete sa vashe planine da malo danete dushom?

ne postavljam na qoqoshinjcu temu ili ljsu jer i onako su zene okupirale ovaj pdf koji bi trebao da je no women allowed :I

ne postavljam na qoqoshinjcu temu ili ljsu jer i onako su zene okupirale ovaj pdf koji bi trebao da je no women allowed :I

Ne, ne bi mi dosadio takav muskarac, naprotiv! Medjutim, upitala bih se da li on ima jos po nesto u svojoj glavi sto bi mogao da mi ponudi, pa ako se pokaze da nema, to bi onda mogao da bude poveci problem.

u kom smislu?
zanima me el izgledam ili pisem k'o matora
posto inace misle d'imam 17 kad me vide
a preko 20 kad pisem

pa i jedno i drugo
missim nisam mislio uvreda ne da izgledash ko da si matora vishe zreljia
al nit izgledash nit pishesh ko da imash samo 20
qq missim 20 godina..pa to ko bwaca lol a pogledaj njega josh uvek fura emo fazon:hahaha:
u pravu su oni sho kazu mushkarci do 20 izgledaju ko da imaju 8 a devojchice od 13-14 pa navishe mogu da prodju i ko tridesetogodishnjaqinje lol

imam jednog, pa skoro takvog, pored sebe :lol:
nije mi dosadno, svaki put kad mi se nece ga odbijam sa istom recenicom "bezi bre, manijace"
a, nekada ga odbijam samo da bi me jos vise spopadao :malav:

pa i jedno i drugo
missim nisam mislio uvreda ne da izgledash ko da si matora vishe zreljia
al nit izgledash nit pishesh ko da imash samo 20
qq missim 20 godina..pa to ko bwaca lol a pogledaj njega josh uvek fura emo fazon:hahaha:
u pravu su oni sho kazu mushkarci do 20 izgledaju ko da imaju 8 a devojchice od 13-14 pa navishe mogu da prodju i ko tridesetogodishnjaqinje lol

ne furam emo fazon? :dontunderstand:

pa sta znam, najbolje je kad smo tu negde.....tada se niko ne vredja previse....istina, nisam ga jos ni jednom za ovih 8 meseci odbila, cak mi se nekad i htelo jos, ali ne mogu da se zalim.....:)))....udarnik je to.....

Back