srecetina Zainteresovan član Poruka 401 11.11.2016. u 13:35 - uvek posolite pastu u toku kuvanja...ili mudri saveti za podeliti! #1 imate li koju mudrost za pridodati spisku?! valjace mnogima
pura moca Starosedelac Poruka 162.039 11.11.2016. u 13:46 - uvek posolite pastu u toku kuvanja...ili mudri saveti za podeliti! #2 imam uvek traži više od nje pod parolom LEPŠE JE UVETU NEGO PRSTU - - - - - - - - - - jel može jedno potpitanje?
imam uvek traži više od nje pod parolom LEPŠE JE UVETU NEGO PRSTU - - - - - - - - - - jel može jedno potpitanje?
Rigel Domaćin Poruka 3.617 11.11.2016. u 13:48 - uvek posolite pastu u toku kuvanja...ili mudri saveti za podeliti! #3 Pravi sendviče umesto klonova na krstarici.
Umri_muski Legenda Poruka 72.529 11.11.2016. u 13:55 - uvek posolite pastu u toku kuvanja...ili mudri saveti za podeliti! #4 Bez seksa u glavu nema dobrog seksa u krevetu.....(danas vazi zbog egomanijakalnosti zena i emancipacije)
Bez seksa u glavu nema dobrog seksa u krevetu.....(danas vazi zbog egomanijakalnosti zena i emancipacije)
srecetina Zainteresovan član Poruka 401 11.11.2016. u 16:54 - uvek posolite pastu u toku kuvanja...ili mudri saveti za podeliti! #5 pura moca: imam uvek traži više od nje pod parolom LEPŠE JE UVETU NEGO PRSTU - - - - - - - - - - jel može jedno potpitanje? Kliknite za proširenje... a sto ne bi moglo
pura moca: imam uvek traži više od nje pod parolom LEPŠE JE UVETU NEGO PRSTU - - - - - - - - - - jel može jedno potpitanje? Kliknite za proširenje... a sto ne bi moglo