UVEK NAM JE NEKO KRIV ZA SOPSTVENI NEUSPEH - MENTALNA GRESKA LEZI U NAMA !

Ne od juce,od davnina,kod nas je obicaj,da svako za svoj licni neuspeh u zivotu,okrivi drugog.U najvecem broju
slucajeva,to je vladajuca garnitura,koja je trenutno na vlasti u drzavi srbiji.Od najmanjih nogu,jos deci,roditelji treba
da objasnjavaju,da svaki neuspeh koji im se desi,niko nije kriv,do oni sami.Sto se tice odraslih ljudi,svakodnevno
slusam kritike,koje idu direktno na racun Vlade koja je sada na vlasti.Po mom skromnom misljenju,to je bezumno.
Na s u Srbiji ima nesto (po popisu) oko7,OOO.OOOO ljudi.Pa zar neko moze uopste i da pomisli,da ta Vlada,taj
Predsednik Vlade,moze da resi,svaki pojedinacni problem,toliko miliona ljudi.Postoji kod nas,jedna divna poslovica
koja glasi:"Svako je kovac svoje srece"! Zar to nije divno i mudro receno.Mi moramo da sednemo,i da svako sam sa sobom rascisti,sta mu valja dalje raditi,i sta ne treba dalje da radi,a sto mu nije donelo nikakav pozitivan rezultat.
Dakle da skratim,poenta ovog mog razmisljanja,sastoji se u tome,da svako treba jos u ranoj mladosti,da sedne i zrelo razmisli,u kom pravcu ce ici njegoov zivot.Jednostavno,kako je imao obicaj da kaze pokojni Zoran Djindjic,svako
mora da napravi svoj biznis plan.Kada bi svi tako radili,kada ne bi tracili vreme u mladosti,po raznim nocnim klubovima
splavovima i diskotekama,ne bi se kasnije hvatali za glavu,ne bi druge krivili za svoj neuspeh.Jer zapamtitte,luzere
niko ne stvara.LUZERI SE STVARAJU SAMI.!

Gloriana-Ti kazes da si neuroticar,pa iz tog razloga,smatras da sam ja kriv,za sva zla koja su nas snasla.Draga
moja.Ja ne mogu biti kriv,ni za sta.I to,iz jednog jedinog razloga.Ja se nikada nisam bavio politikom,niti sam ikada
bio clan,ni jedne politicke opcije.Kriv ako vec istrazujemo ko je kriv,moze biti samo onaj,ili oni,koji su bili u redovima
vlasti.Ja sam u toj celoj stvari,potpuno nevin,kao sto si verujem i ti. Puno te pozdravljam i zelim da svoju neurasteniju,
izlecis sto pre.Srdacan pozdrav Lord Gledston

...identifikacija sa vladajućim ništavilom i njegovom prostačkom tiranijom , može se prepoznati kod parazitske ličnosti , kojoj koristi takva vlast ili kod intelektualne retardiranosti , koja sama po sebi je svojevrsno ništavilo ( mazohističko )...isticanje ličnog ništavila , kao nekakve vrednosti , omalovažavanje žrtva državnog pa i svakog drugog terora nad nejakima , opljčkanima i porobljenima - odomaćilo se međ bulevarsko prestonim intelektualcima ...može se slobodno reći , da je postalo modno intelektualno pitanje , posle kazandžijskog štrajka glađu i proždiranja vaskršnjeg irinejskog jajeta...a sad , posle objavljivanja njegovih naučnih radova , ta moda , jasno se propagira , čak kao i otužba.....

...danas , naš nasušni parazitki intelektualizam , otvara nam oči i tvrdi kako je žrtva kriva što je izmanipulisana , prevarena , opljačkana ubijena...sve je to zbog toga što je u njoj mentalna greška...felerično DNK nasleđe...ova teza svoje korene vuče iz preisusovske jevrejštine , ameđ nas plasirana je kroz parazitski kabalizam teokratskih vladara i duhovnih parazitskih inteletualniv vođa .....
...neznam kakva su ta irinejska jaja , koliko ih ima i ko je sve vaskrso jedući ih , ali priča o feleričnosti stanovništva , o državi sa ljudskim škartom , sve je bučnija i zloslutnija....
...ovakva perfidnost ništaka , koji svoju prostačku intelektualnost troše na objašnjavanju otkuda tolika propast ove države , može se videti i u tome , ko sve savetuje vlast kako da spase državu od škart ljudi , i šta sve preduzima ta vlast da istrebi škart ljude... uskoro će NATO i svi oni koji su bombardovali ovo stanovništvo biti odlikovani ordenom nemanjića , za patriotsko čišćenje ovih teritorija od škart ljudi - jer , zaista škart ljude nikakvim vaspitno programima nije moguće preobraziti....

...da ljudskost , čovekoljublje, čast , poštenje - čovečnost , prosto je nemoguće edukativnim ništavilom preokrenuti ---takav ljudski škart treba likvidacijama uklanjati , jer su krivi što su nepopravljivo skroz na skroz ljudi !

Lord Gledston;bt270226:
Gloriana-Ti kazes da si neuroticar,pa iz tog razloga,smatras da sam ja kriv,za sva zla koja su nas snasla.Draga
moja.Ja ne mogu biti kriv,ni za sta.I to,iz jednog jedinog razloga.Ja se nikada nisam bavio politikom,niti sam ikada
bio clan,ni jedne politicke opcije.Kriv ako vec istrazujemo ko je kriv,moze biti samo onaj,ili oni,koji su bili u redovima
vlasti.Ja sam u toj celoj stvari,potpuno nevin,kao sto si verujem i ti. Puno te pozdravljam i zelim da svoju neurasteniju,
izlecis sto pre.Srdacan pozdrav Lord Gledston

Svako ljudsko bice je politicko bice, rece cika Aristotel jos ihahaha pre Hrista.Jedino ako si cvetak zanovetak, nisi ni u jednoj politickoj opciji.:bye:

P.S.
Ako partija zelenih i onih zivotinja, brani nasu sredinu i zivotinjice, da li to znaci da su krave i drvece politicka bica?
-ovo je ideja za novi blog-

Naravno da su zivotinje i biljke bica.Nisu ljudska bica,ali za nasu dragu planetu zemlju,mnogo su vaznija bica
od nas ljudi.Covek kao ljudska vrsta,potpuno je nepotreban nasoj planeti zemlji.Kada bi ljudski rod,nekom igrom
slucaja,odjednom potpuno nestao,nasa planeta zemlja,potpuno bi se regenerisala,u relativno kratkom vremenu.
Zivotinjski i biljni svet,potreban je nasoj planeti.Ove dve vrste zivog sveta,upotpunjuju lepotu,koju nasa planeta ima.
Covek kao vrsta,zagadjuje atmosferu zemlje.Covek je taj,koji ce svojim bezumnim izumima (atomske,hidrogenske i dr.
bombe),neizostavno potpuno unistiti ovu prelepu plavu planetu.Napredak u pronalascima na bazi hemije,kao i isparenja
miliona fabrickih dimnjaka i automobilskih auspuha,zatrovace zivot na zemlji,i on ce potpuno nestati,za relativno
kratko vreme.

Lorde , to je ljudsko sagledavanje stanja stvari , za koje se ne može reći da je planete zemlje ( uzgred , ja mnim da je planeta svesna sopstvenog života i stanja stvari na sebi i u sebi )....onog momenta kad ona bude poželela da utiče na promenu tog stanja , nezavisno od volje i moći svih oblika života na njoj , pa i čoveka , promeniće....okovaće nas ledom , potopiti vodom , zaliti lavom i tako to...to je poznata stvar u istoriji planete zemlje....
...zato Lorde , ne govori u tuđe ime...možeš da kažeš da je čovek preterao u takozvanoj industrijskoj eri razvoja i eksploatacije majke zemlje ; da sam sebi čini život katastrofalnim , nepodnošljiviv - truje se .... i tako to....to je prihvatljivo...kad će da znamo da smo preterali ?....pa onda kad bočnemo naglo i brzo da nestajemo sa planete....zasad , sve duže živimo i sve nas je više....verovatno nismo preterali...uostalom videćemo za par decenija , kako će stvari u vezi ovih pokazatalja da se razvijaju !...dotad živimo pametno i bezbrižno i okrenimo se političkim razbojnicima i ništacima....dok još imamo zdrav razum ka moć sa kojom se može do slobode.....

...živela sloboda !

Back