Uvek je tu

Zašto pališ TV.

Šta će ti to zlo u životu.

Imam savet; idi šetaj po prirodi, vežbaju malo, nauči neki novi strani jezik, čitaj lepu književnost.
pa rekao je jednom u 2 nedelje....

a izbaci sve kanale sa kojima ima veze ovaj što ne bi da ga vidiš više....sve informativne kanale, a zadrži zabavne i kulturne programe....

gledaj ono što te zanima, tv kao televizor je najmanji problem u svemu....

Jedini problem je u tome da ti treba jaka volja da budeš više od bilingualiste. A kamoli do poliglote....

Treći jezik je velika barijera...Prvo ne znaš koji želiš, drugo ne znaš koji će ti, i četvrto imaš dva....

A uz pomenute aplikacije, i sva ostala pomagala možeš da se sporazumeš na svakom jeziku koji ne znaš....
jer znaš opšte prihvaćeni, moderni standardizovani engleski jezik.

Bolji program za učenje, skoro bilokojeg jezika, je Blue Bird, ima i aplikacija....

Možda nije stalno na TV nego ti to umišljaš pod uticajem Đilasove propagande da jeste.

I serijal Lude godine se stalno vrti na TV, pa možda umesto her Žike vidiš AVa.

ljudi ja upalim tv jednom u 2 nedelje
i kad god otju nesto da gledam
uvek je AV tu

nesto prica..drobi
sta da radim?

probao sam da promenim kanal
ali on je svuda
misljenja?..saveti?
Тако ти и треба када гледаш те сиротињске канале.На њима ти следује или Вучић или спот америчке амбасаде о Милунки Савић.

Пих, ништа од рата, а ми смо се овде на Крсти баш наоштрили, спремили смо најновије тастатуре и друге усб- периферије за дејства против НАТО.
Pa da, ovo je jedini relm u kome je Vučićeva vizija ruskog sveta moguća, a i tu je omanuo.

Pa da, ovo je jedini relm u kome je Vučićeva vizija ruskog sveta moguća, a i tu je omanuo.
Ово стварно јесте добра фора.Прво измислиш да противник спрема неку гадост и када се испостави да је то лаж, онда тврдиш да се противник уплашио.

Ово стварно јесте добра фора.Прво измислиш да противник спрема неку гадост и када се испостави да је то лаж, онда тврдиш да се противник уплашио.

A taj protivnik upisanih gaca ti blokira svu elektroniku na avionima u Sredozemlju (britanskim, USA i izraelskim).

Za one koji ne shvataju sta to znaci - to znaci da su Rusi 'ladno mogli sve te avione da im poskidaju, a oni ne bi mogli nista na to da urade. I sad kukaju oko toga.

Toliko o uplasenom protivniku.

Samo mi zao sto im Rusi stvarno ne srokaju par aviona, cisto demonstrativno.

Back