Materina maza
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
Da li znate neke vežbe za uvećanje mišića zadnjice???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znamo.
hahaha E tacno im ovako treba odgovarati sa obzirom kako sa ozbiljnoscu postavljaju pitanja.!
Sklekovi....Da li znate neke vežbe za uvećanje mišića zadnjice???
ne mesaj sex i sportKoja vrsta cucnjeva najvise utice na gluteus maximus? Znam da duboki najvise deluju,ali da li sa stopalima okrenutim ka spolja ili unutra? Sa ili bez dascice ispod peta?
Jel ima jos neko problem da prilikom iskoraka kao da gubi ravnotezu ili se to samo meni desava?![]()
Koja vrsta cucnjeva najvise utice na gluteus maximus? Znam da duboki najvise deluju,ali da li sa stopalima okrenutim ka spolja ili unutra? Sa ili bez dascice ispod peta?
Jel ima jos neko problem da prilikom iskoraka kao da gubi ravnotezu ili se to samo meni desava?![]()
Kakav je to sumo?![]()
Probacu tako sledeci put..
Ne salim seTi se salis?![]()
A kad smo vec kod uvecanja zadjnice,kako se mogu uvecati grudi,kod nekog ko nema ni gram sala?
Ah....Sranje...Zadnjica i grudi nisu ista stvar! Ne zato sto je z - z a g - g nego zato sto se pod recju grudi misli na - Grudi žene su složena tubuloalveolarna žlezda, izgrađena od 20 do 25 pojedinačnih žlezda. Svaka od njih zajedno s vezivnim i masnim tkivom izgrađuje po jedan režanj. Režnjevi su međusobno podeljeni gušćim vezivnim tkivom, a svakom režnju grudi pripada jedan glavni odvodni kanal (ductus lactiferus), koji završava levkastim proširenjem na bradavici (porus lactiferus).
Dok je zadnjica misicno tkivo - musculus maximus gluteus! Ispod zenskih grudi tj te zlezde se nalaze GRUDNI MISICI - veliki musculus pectoralis major i mali - musc.pectoralis minor , i njih mozes razvijati, ali grudi tj DOJKE ne! One su takve kakve su genetski.
Jedino sto moze da se uradi a da deluje na "povecanje" je nesto sto je sasvim kontra vezbanju i zdravom zivotu - gojenje! Od gojenja nece se uvecati same dojke, ali ce se to masno tkivo rasporediti kako po celom telu tako i do dojkama, pa ce na prvi pogled izgledati kako je neka devoka dobila vece grudi, ili kako su joj porasle, sli ovo je samo salo preko dojke, dojka je u sustini iste velicine, i cim smrsas generalno, smanjice se i one.
Prevelikim i predugim trcanjem + slaba ishrana, i ono malo masnih nasalga oko dojke , ode istrosi se, pa izgledaju jos manje, a kod ekstremnih primera se toliko smanje da se ocrtavaju grudni misici + zenska bradavica samo sto je odvratno jer devojka/zena gubi feminine karakteristike.
Sto se tice zadnjice tj tog misica, tu pomazu vezbe jer se vezbama taj misic uvecava, tj hipertrofira a masne naslage i celulit se smanjuju, pa se stice subjektivni osecaj da se zena "zategla" a zadnjica dobila neki privlacan oblik a ne da je ravna kao muska sto je maskulina karakteristika i nije za zenu.
Rezime - Dojka nij emisicno tkivo nego zlezda, pa se vezbanjem ne moze uvecati, a zadnjica moze jer je zadnjica zapravo maximus gluteus misic + salo . Odredjeni trening uvecava misice a smanjuje salo i to je to.
Mnoge devojke prave gresku u teretani pa vezbaju razvlacenje bucicama, rade bench, rade pek-dek masinu, rade kros masinu - sve su to vezbe za grudne MISICE a ne za dojke. A one vezbaju i misle da ce napumpati dojke. Jedino, ali jedino sto se moze malo uraditi je da se napumpaju ti grudni misici koji se nalaze iza dojke, pa onda dojka izgleda malo podignutije a ne visi, mada ovo nije nista dramaticno i mislim da i ne moze golim okom da se vidi napredak, vise je to neki subjektivni osecaj koji uliva devojci samopouzdanje da se "zategla".
Ako ides u osnovnu skolu, ne brini se, ima vremena za tebe da se jos razvijas. Pogledaj mamu i baku (a i slike kada su bile mladje) pa ako one imaju dojke normalne velicine i ti ces, to su stvari koje se nasledjuju genetskim putem i nemaju veze sa ishranom i vezbanjem.
Ah....Sranje...
Bas mi je zao...imamcu zauvek male grudi
Samo silinkoni pomazzu,a to mi ne pada napamet da stavljam
A da li promenok metabolizma mogu da se povecaju?Meni sve naslage hrane idu u stomak,i velik je.Da li bi mogla da povecam grudi ako bih namestila da se sva hrana taalozi u grudima,ko u maganicu?
PS:Mama i baba imaju strasno male grudi